Mám OS Windows 7 Home 64 a Microsoft Office 2010, přičemž Microsoft mi neustále nabízí aktualizaci Microsoft Office 2010 - 32 bitovou edici. Mám to akceptovat ? Děkuji.
Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Tak to jsi nenapsal, že máš ty Office 2010 64b taky. S těma jsem se nesetkal, měly nějaký problémy a nikdo je nedoporučoval instalovat. Já mám na W7 64b taky Office 2010, ale 32b. každopádně netuším, proč ti WU cpe update na 32b místo 64b.
OS máš 64 bitový ale Office - balík kancelářských programů máš s největší pravděpodobností 32 bitový. 64 bitový Office byl opravdu jen vyjímečně a Microsoft do dneška doporučuje instalovat všechny verze Office v 32 bitové verzi. Nabízí ti to tedy odpovídající aktualizace.
Díky, ano ten Office je 32 bitový. Trochu mne to zmátlo neboť zpravidla se u jednotl. programů rozlišuje, zda jsou pro 32 nebo 64 bit OS a nejsou zaměnitelné. Office 2010 tedy představují vyjímku.
Ještě musím upřesnit, že asi úplně čisté nebudou, protože je musím každých 6 měsíců aktivovat.
Naposledy upravil(a) dvorak dne 26 zář 2019, 15:39, celkem upraveno 1 x.