Daewoo DV-K884DY

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
jEti
Kontaktovat uživatele:

Daewoo DV-K884DY

#1 Příspěvek od jEti »

Zdar, lidi. Mám menší problém. Na videu nechce nabehnúť spínaný zdroj. Pri zapnutí je počuť taký svižný nábeh a potom už len piasknutia v pravidelných intervaloch. Podľa toho, čo som čítal vo fóre nadobudol som dojem, že je chyba asi niekde vo vyschnutom elyte. Jeden somj našiel, čo bol taký pootvorený od vrchu, tak som ho vymenil, ale nič stále sa chová rovnako. Ďalej som skúšal vymieňať sporadicky kondenzátory, ale tie vyzerajú, že sú tiež dobré. Výsledok, nulový. Chová sa to stále rovnako, ďalej som meral diody a tranzistor, ale všetko vyzerá byť v poriadku. Meral som napätia na výstupe, tak sú tam pulzy aź 17V aj tak kde má byť 5,8V tak neviem, či nieje porušené aj niečo inšie, alebo dokonca celá elektronika, alebo je to istené? Neviete mi niekto poskytnúť schému? Hľadal som na nete a nič :(
mi-ro

#2 Příspěvek od mi-ro »

Jediný co stím můžeš udělat je vyměnit elyt(y) na primáru!!! Pokud ještě píská a cykluje tak ještě žije ale když ho budeš pořád dráždit tak ti najednou praskne síťová pojistka a v tu chvíli jsi přišel pár kilo :cry:
Zamčeno

Zpět na „DVD, VHS, SAT “