Felicie rok výroby 97 levý světlomet
Moderátor: Moderátoři
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Felicie rok výroby 97 levý světlomet
Kdosi mě rozbil levé sklo světlometu označení je 301 246 051 nebo 052 na skle teď si nevybavuji na pravém bylo označení 052, koupit se dá asi dnešní době vše ale když budu zvonit do prodejen autodílů tak mám jim tam říct to výše uvedené označení nebo co ? díky
Pro pozdější faceliftovou variantu světla (hranatá vnitřní část pro chromovanou mřížku á la oktávka und fábie z tehdejší současný produkce) platí u stejný firmy kódy:
- pravá strana TYC 20-5795-05-2 nebo 6U1941016A nebo 6U1941018C
- levá strana TYC 20-5796-05-2 nebo 6U1941015A nebo 6U1941017C
Každopádně nejobvyklejší rozlišení pro prodejce je ročníkem výroby respektive označení "před faceliftem" - "po faceliftu". Tvoje felda, pokud nemá pozdějc měněnou masku, je podle ročníku výroby "předface".
A kutilmile - nelituju tě
Zjisti, co za to chtějí.
Klidně ti nechám starší nerozbitý reflektor za polovinu ceny, k tomu 65 Kč pošta.
Jen se na svoje soukromé vrakoviště dostanu zase až o víkendu.
Tak se kdyžtak ozvi.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- tomasjedno
Když jsem to rozdělal, tak jsem pak musel použít silikon, abych dosáhl dobrého zatěsnění a nedostávala se mi do reflektoru voda.
Ale každopádně to je na sponách, jak říká Nak.