Nastavení obrazu SAMSUNG-nelze uložit

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
mi-ro

Nastavení obrazu SAMSUNG-nelze uložit

#1 Příspěvek od mi-ro »

Už jsem si několikrát všiml u starších typů Samsungů, po nastvení režimů obrazu např na film nebo přirozený ale i jiných obrazových hodnot a návratu do běžného provozu vydrží tyto hodnoty cca půl hodiny a pak za provozu samovolně naskočí režim dynamický. Nevíte jak to trvale uložit? Myslím že už jsme to tady rozebírali, nemůžu to dohledat. Dík
..to bude jen ňákej odpůrek
kolkatikum
Zablokován
Zablokován

#2 Příspěvek od kolkatikum »

A nemáš to náhodou v režime "obchod" ?
mi-ro

#3 Příspěvek od mi-ro »

To je dost možný. Myslím, že jsem to tam na infoliště zahlédl. Režim obchod má takhle natvrdo nastavený nepoužitelný obraz?
Mikras
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Mikras »

V tom režimu "prodejna" se jednak TV sama prezetuje a pak, když se někomu dostane do ruky DO a začne si hrát, nikdo už neví, co jak bylo ve kterém režimu nastaveno a tak si to TV sama po nějaké době zresetuje do výchozího nastavení, aby si mohli pohrát další zájemci. :-)
decmen

#5 Příspěvek od decmen »

miro - myskím, že to máš v dobrém režimu, ale taky jsem si toho všiml nedávno na nějakém starším samsungu, kde jsem vyměňoval AS15. Dynamický obraz byl příšerný, tak jsem si ho stáhl na svoje oči přes režim normální nebo jak se jmenují ty ostatní. Po chvíli koukání jsem telku vypnul a znovu zapnul. Byl tam opět dynamický :toilet:
mi-ro

#6 Příspěvek od mi-ro »

To bych ještě pochopil že se nastavení neuloží do paměti a po vypnutí a opětovném zapnutí nenačte. Ale tohle se přešaltruje za 20 minut samo za provozu.
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“