Sháním Tesla BM 215A - zkoušečka elektronek
Moderátor: Moderátoři
Sháním Tesla BM 215A - zkoušečka elektronek
Pokud ji máte a nebo znáte někoho kdo by ji prodal, tak mi prosím napište sem, nebo do SZ a nějak se dohodneme.
Děkuji, Vít Cenek
Kdo ten zkoušeč /ne měřák/ nutně potřebuje ke své práci, kterou myslí vážně, tak koupí i bez karet, kolíků a dvou 30cm kabílků.
Zase až tolik těch zkoušečů mezi lidmi neběhá. Hodně jich zařvalo v 90.letech, když se likvidovaly podniky, opravny komunálu a kdy se elektronkami ještě všeobecně pohrdalo.
Všecky karty jsou u Hájka, každá druhá laserovka umí trvanlivě tisknout na lepší kreslicí čtvrtku. Kolíky lze také velmi snadno i levně vyrobit. Stačí troška důvtipu, silonu a mosazného švajcdrátu. Jeho předchůdce BM215 jsem taky koupil bez kolíků. Až mě přestalo bavit je přendávat z 215A, tak se holt vyrábělo.
Je to asi tak rok, co se jeden BM215A prodal za 15.500 na Aukru a taky jsem nad cenou nad 10 nejprv kroutil hlavou.
Pak mi ale došlo, že i pro nejpoužívanější typy elektronek je jakákoliv improvizace úplně mimo, časový i ekonomický nesmysl.
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
nebo: https://aukro.cz/zkousec-elektronek-6958682191
Člověk se ale nesmí bát přihodit. V poslední době takovou cenu za kterou to snad ani nechce. Jako já tehdy .............
- radioelectrum