Lednice Bosch KGS-3500
Moderátor: Moderátoři
Lednice Bosch KGS-3500
edit- zkusmo jsem připájel k čidlu paralerně 39k,jestli se sníží teplota
Aspoň takhle se to chová u tepelných čerpadel.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Nic mastného není,teplota kompresoru je přibližně stejná jako toho z mrazničky.Jsou tam dva což už se dnes asi nedělá
- patrikvarga
- Přílohy
-
NTC senzor b.pdf- (232.89 KiB) Staženo 150 x
-
NTC senzor a.pdf- (157.05 KiB) Staženo 150 x
Edit 26.12.
Hodnoty NTC by měly být podle tabulky
Edit 2.1.2020
Tak už ani umístění není tabu,nahříváním a chlazením vytipovaných míst jsem ho našel,je 40cm měřeno shora a 14cm od levého okraje při pohledu zezadu.Pěna se dá lehce vyloupnout neostrým plastovým nožíkem
doktor365 píše: Pokud je jeden kompresor a jeden termostat bez rozdělovacího ventilu.
Když už jsi to nakousnul, mají ty "střídajicí se" kompresory nějakej význam kromě krátkýho odmrazování při teplotách pod cca 3 st.C. venku? Tedy myslím hlavně ceny těch zdvojenejch krámů navíc, co zacáluje zákazník? Já to nikde nemám a tak to neumím zhodnotit. Do těch cca 3 st.C.venku odtávám doběhem větráků a pak reverzem s tím že mám PZP-čka upravený proti výrobci že po odtávání se počká až se teplota výparníku sníží pod venkovní a pak teprv najedou větráky. PZP nevím proč zapíná větráky hned a veškerý teplo, co rozmrazovalo výparník vyfoukne do luftu. PZP má svislý žebra, takže voda a led odpadne dolů a není potřeba vodu vyfouknout jako z vodorovnejch žeber.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!