Nevie niekto ako by sa dalo zostaviť (čo najjednoduchšie ale i spoľahlivé) dialkové ovládanie s veľkým dosahom. Podľa možnosti 2-5km. Stačil by jeden kanál ale môže byť aj viac. Za všetky odpovede vopred Ďakujem !!!
Dialkové ovládanie s veľkým dosahom
Moderátor: Moderátoři
Dialkové ovládanie s veľkým dosahom
Nevie niekto ako by sa dalo zostaviť (čo najjednoduchšie ale i spoľahlivé) dialkové ovládanie s veľkým dosahom. Podľa možnosti 2-5km. Stačil by jeden kanál ale môže byť aj viac. Za všetky odpovede vopred Ďakujem !!!
např.:
Jsou snad jen 2 nevýhody
A je lepší si to koupit jako stavebnici u Flajzara,protože tohle schéma jsem ještě nikde nenašel,sice bylo v Amaru,ale program pro mikrokontrolér tam není a lze ho pouze objednat u Fljzara,tedy naprogramovaný mikrokontrolér
Tady je ta stavebnice:http://www.flajzar.cz/detail.php?zbozi=274&cat=520&open=2&z=galerie
A když už jsme u toho,tohle mě docela na Amaru štve,koupím si časopis,kde je nějaká konstrukce s mikrokontrolérem,která by se mi ohromně hodila a nak konci článku je napsáno,že mikroprocesor lze koupit jen u Flajzara,tak proč tam to schéma sakra dávají
A to si až teraz zbadal ?? Ja som ten reklamný časopis odhlásil už hned po revolucii - Lebo časopis sa venuje iba reklame výrobkov podnikateľov a ty si ešte aj tu ich reklamu musíš zaplatiť. Viac ako polovicu časopisu je reklama. A čo sú články tak to je iba reklama výrobku nejakého podnikateľa. ... a ceny svetové... ved už sme v únii..Mojcek píše:
A když už jsme u toho,tohle mě docela na Amaru štve,koupím si časopis,kde je nějaká konstrukce s mikrokontrolérem,která by se mi ohromně hodila a nak konci článku je napsáno,že mikroprocesor lze koupit jen u Flajzara,tak proč tam to schéma sakra dávají