TV Sencor SLE 40F56M4 (hotelový režim/firmware)

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Howado

TV Sencor SLE 40F56M4 (hotelový režim/firmware)

#1 Příspěvek od Howado »

Zdravím, chci se optat jak nastavit na této starší telce Sencor SLE 40F56M4 hotelový režim. V normálním uživatelském menu tuhle možnost nikde nevidím, a v servisním menu sem ji též nenašel, spíše tomu servisnímu menu tolik nerozumím a je možné že je to tam někde schované a nenašel sem to, jenže tam sou takový kódy že netuším jestli to není pojmenované nějak jinak, stejně tak jako nastavení hlasitosti (našel sem jen křivku hlasitosti a ohledně hlasitosti už sem si víc nevšiml). Taky mě napadlo zda nemám zastaralý firmware (který se mi na netu nepovedlo najít, jen nějaké ruské stránky ho jakoby našli, ale tam zase nejsem schopen najít download link).

Potřebuji čistě nastavit na televizi nějakou maximální hlasitost která půjde nastavit pro mě ideálně na hlasitost 23 ze 100 a nebude možné to dát hlasitěji. Vím, mělo by to jít přes ten hodel mode, ale jak říkám ten sem nenašel. V kuchyni mám druhou TV Sencor (jiný model) kterou si donesla přítelkyně s sebou, a tam je krásně hotelový režim přímo v uživatelském nastavení v sekci zámku systému. To menu je malinko vzhledově jiné a servisní menu taktéž (to mě dohnalo k té myšlence novějšího firmware).

Prosím Vás, o nějaké rady jak: zapnout hotel mode nebo případně jak přes servisní menu nastavit tu max. hlasitost, nebo jestli nevíte někdo kde stáhnout novější firmware, že bych ho aktualizoval a znovu prolezl kompletní nastavení zda se tam ten hotel mode neobjevil.

Už si nevím rady, a v manuálu k TV co sem dostal při koupi, je uvedeno že televize Hotelový režim umí! No mám z toho hlavu jak pátrací balon už, tak Vám všem předem děkuji za rady a tipy.
miroja

#2 Příspěvek od miroja »

Skus dat telku do vyrobneho nastavenia. Spravidla sa moznost "hotelovy TV" objavuje pri prvotnom nastaveni TV.
Howado

#3 Příspěvek od Howado »

miroja píše:Skus dat telku do vyrobneho nastavenia. Spravidla sa moznost "hotelovy TV" objavuje pri prvotnom nastaveni TV.

zkoušel jsem, žádná změna, zbytečně sem ladil znovu kanály :D
miroja

#4 Příspěvek od miroja »

V takom pripade telka tuto funkciu si nema :(
Kvicala_r

#5 Příspěvek od Kvicala_r »

No zdatnější elektronik si ví rady HW, když SW selže. Mohl bys vřadit nějaký odpor do serie s každým repro (a přidat na zadní panel třeba přepínač vyřazující tyto případné odpory)
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“