Obvod B260D - TDA1060
Moderátor: Moderátoři
Obvod B260D - TDA1060
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
miroja píše:Poslal som Ti to mailom ja, podla vsetkeho sa jedna presne o to, co som mu pred nejakym casom skenoval. ( http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ight=b260d). Ak by si potreboval este viac info (mam aj to amaro, ale k nemu sa dostanem asi az cez vikend), ozvi sa.
Je to presne to ! (dúfam že sa za to na mňa nehneváš) Ak máš ešte nejaké info tak to pošli aj mne , PROSÍM
meno píše:..Je to presne to ! (dúfam že sa za to na mňa nehneváš) Ak máš ešte nejaké info tak to pošli aj mne , PROSÍM
![]()
![]()
Nie, preco by som sa mal hnevat? Snad si len mohol uviest odkaz na vlakno, kotre si Ty zakladal s takou istou tematikou aby mal SMITH viac informacii (alebo zeby mal SMITH najskor hladat a potom sa pytat
S uploadom nemam moc dobre skusenosti. Teraz pravdepodobne nejde vobec a aj v minulosti sa niektore faily nedali stiahnut aj ked boli mensie nez 2 MB. Preto som tam menej uploadujem data a radsej to posielam mailom. Snad sa podari rozchodit ftp-cko uz coskoro.