Redukce pro CI modul TV Samsung 3709-001663

Zkušenosti a problémy s příjmem analogových i digiálních signálů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
robo

Redukce pro CI modul TV Samsung 3709-001663

#1 Příspěvek od robo »

Ahoj, v jedné tv Samsung je tato redukce. V té redukci CI modul a v něm karta od bývalé UPC. Už delší čas nejdou programy v HD kromě balíku ČT. Probral jsem to s UPC a rozjelo se to. Tv se večer vypnula a druhý den to zas nešlo. Dneska hovor na UPC a že už neví co dělat a že pošlou technika. Vyzkoušel jsem jiný tv Samsung kde už ona redukce není takže se tam strčí CI modul s kartou a programová nabídka je funkční. Přemýšlím proč to na té první tv nejde. Napadá mě možnost že je chyba v redukci a to nemám jak ověřit. Je v té redukci nějaká elektronika? Když jsem ten CI modul ale s opačně zasunutou kartou zkoušel v jiné tv tak tv zahlásila něco že není spojení s kartou. V té tv co nejdou HD programy nezahlásí nic při blbě vložené kartě, stejná hláška jak bez CI modulu. Piny v redukci jsou v pořádku. Proč tv jela do vypnutí ok a po zapnutí zase nic? Nemá někdo z Brna a okolí na zapůjčení, odkoupení tuto redukci. Zatím jsem možnost přímého zakoupení v Brně nenašel. Při hledání redukce jsem nenašel tu moji a pak 3709-001791 je možné to zaměnit? Děkuji.
xsc

#2 Příspěvek od xsc »

U Samsungu si můžeš zobrazit informace z CI modulu, takže snadno zjistíš, jestli karta komunikuje a má aktuální předplatné. Jen z těch kódů u UPC sám nic nepoznáš.
Odpovědět

Zpět na „Příjem DVB-T, DVB-C, DVB-S, IPTV, FM a dalších“