Koupě notebooku
Moderátor: Moderátoři
Koupě notebooku
rnbw píše:Plasty byvaju vyrobene asi z hovna a panty tak tuhe, ze sa to clovek boji otvarat.
Před deseti lety jsem někde četl, že už jsou konečně vyřešeny zatuhávající panty, co lámaly plasty u deset let starých noťasů předtím. V pondělí mi donesli "nový" krám Lenovo, pro změnu se nezlomil plast víka, ale ve sračkovém protikusu ve spodku ntb. Víko je celé.
To je asi to "řešení".
Do této ceny jakoukoliv. A hlavně nové, staré zgarby nekupuj, budeš to furt opravovat. Nevím kolik jich chceš za tu cenu kupovat, ale doporučil bych cenovou relaci kolem 40 tKč za jeden. Ale i tak ti to vychází asi pro 10 škol.milin píše:Zdravím, jakou značku notebooku do 13000tis doporučíte! , na filmy- internet- školu dík
tisic.
Jenom u posledniho kousku po 3 letech něco vodešlo, jakmile se trochu
ohřál, tak restart pořád dokola.
Řada Latitude ... bohužel zrovna ten posran-j vyšel na manželku
Ode dneška má novej
Notebook Dell Latitude E6540
NTBDELE6540127
Intel Core i5 4200M 2,5 GHz, 8 GB RAM, 256 GB SSD, Intel HD, DVD-RW, 15,6" 1366x768, COA štítek Windows 7 PRO
12 330 Kč s DPH
10ky mně zůstali s toho havarovanýho
Je to víc než rok.. BCOMP a celkem dobrá zkušenost (zatím jen koupě, ne žádná reklamace). Device nám ve Štatlu bohužel skončil. U device sem měl výbornou zkušenost i při reklamaci.
množství zboží cena bez dph cena s dph
1x notebook Dell Latitude E6530 i5 3340M 2,7 GHz, 8 GB RAM DDR3, 320 GB HDD, DVD 15TFT HD 1366x768, win 7 PRO coa (štítek) 6550.00 7925.50