Kavovar NIVONA 626

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Maco33

Kavovar NIVONA 626

#1 Příspěvek od Maco33 »

Zdravim, potreboval bych helfnout. U tohoto kavovaru pri vareni kavy mi proteka voda do spodni zachytavaci misky. Po dukladnem studiu na netu :D jsem objednal a vymenil tesneni z vypousteciho ventilu. Ovsem nepomohlo to :( Vypousteci ventil je typ jen s jednim tesnenim. Dalsi okrouzky kolem jsem preventivne taky vymenil. Nenavedl by me nekdo v cem ny mohl byt jeste problem? Kdyz kavovar dlouho stoji v necinnosti uvari jednu kavu jakz takz. Druha uz jen velmi malo vody, nebo zadna.
Diky za pripadne reakce.
kodl1

#2 Příspěvek od kodl1 »

Zkusil bych to odkrytovat a spustit, nekdy bývají prasklé plastové rozdvojky ve švu a normálně to není vidět.
Co mne nezabije, to mne posílí ...
Maco33

#3 Příspěvek od Maco33 »

4 kodl1: Mno, nad tím jsem taky uvažoval. Koncák spařovací jednotky by se dal bloknout, dále je tam koncák namletí kávy... Takže jestli správně dedukuji, když tam spařovací jednotku nedám a bloknu tyto dva koncáky (koncák kávy až po "namletí") tak čerpadlo začne ohřátou vodu tlačit do odpojené spařovací jednotky. Zpětný ventil vypouštěcího ventilu ovšem vodu nepustí, tak se začne voda tlačit do spodní výpusti? ...a případně někde uvidím únik? Ať se místo kávy neopařím já :roll:
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“