vada na displeji Samsung Galaxy A3 2016 A310F

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jasmin

vada na displeji Samsung Galaxy A3 2016 A310F

#1 Příspěvek od jasmin »

Prosím nechápu jak se toto mohlo stát. Na telefonu jsem opravoval obvod pro reproduktor (sluchátko)... Vše bylo v pořádku. Telefon jsem měl u sebe týden cca než jsem jej předal a displej naprosto v pořádku. Ani sem nic nedělal s displejem ,aby se poškodil. Pak jsem předal v sobotu telefon zákazníkovi a dnes mi volal ,že telefon zapnul až dnes a že má na displeji toto viz.foto...

předání proběhlo ve velkém spěchu, takže si telefon bohužel neozkoušel u mě. Teď je to tvrzení proti tvrzení, ale on je hodnej a já se snažím s ním rozumně domluvit. Jen mě zajímá čím by to mohlo být způsobeno jestli mohl zapůsobit venkovní mráz (tedy rozdíl teplot) ,anebo měl telefon někde u zdroje tepla, atd..
Přílohy
telefon.jpg
telefon.jpg
Mikras
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Mikras »

Mě to připadá, jaky kdyby se tam dostala nějaká tekutina. Stačí nějaké čištění třeba štětičkou namočenou do IPA, nechtěný dotek o hranu displeje a kapička navzlíná mezi vrstvy rozptylových folíí. A protože tam je málo vzduchu, nechce se to odpařit. Možná to časem zmizí, možná tam zůstanou fleky...
Michal22

#3 Příspěvek od Michal22 »

No jo, ale tenhle Samsung má Amoled displej, čili fólie jako u TFT se nekonají.
Přiznávám, že tohle vidím poprvé.
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
jasmin

#4 Příspěvek od jasmin »

Já to vůbec nechápu :(Jediné co se s telefonem udělalo jinak než u mě za celý týden, kdy byl ok je, že se v sobotu dostal ven na mráz při tom předání :( To je jak když by nepřežil tu změnu teplot ze zimy zpět u něj do tepla
Mikras
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Mikras »

To by chtělo silnou lupu a podívat se, jestli ty fleky kopírují pixely. Jinak mám pocit, že i Amoled má pár vrstev. Plus dotyková vrstva.
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“