CONNECT IT univerzální notebookový adaptér 90 W

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
hero

CONNECT IT univerzální notebookový adaptér 90 W

#1 Příspěvek od hero »

Zdravím.
Nevíte někdo jak funguje zapojení koncovky tohoto adaptéru: https://www.connectit.cz/produkty/nabijecky/pro-notebooky/connect-it-notebook-power-univerzalni-notebookovy?
Potřeboval bych tam připojit jinou koncovku, která mi dobře kontaktí se zásuvkou u notesu, a do které ale vedou jen dva dráty (plus a mínus).
Tady do toho konektoru na který se připojuje orig. koncovky vedou čtyři dráty (2x8,5V a2x2,5V) a na konci to dohromady dává 19V ac. Díky za radu.
rnbw

#2 Příspěvek od rnbw »

Zober si original koncovku a podla nej prepipaj, kde je + a -. Na zvysnych dvoch kontaktoch bude odpor na nastavenie napatia, ten odmeras tiez.
hero

#3 Příspěvek od hero »

rnbw píše:Zober si original koncovku a podla nej prepipaj, kde je + a -. Na zvysnych dvoch kontaktoch bude odpor na nastavenie napatia, ten odmeras tiez.

a proti čemu mám měřit odpor? plus a mínus jsem propíp, jsou to ty krajní vodiče
rnbw

#4 Příspěvek od rnbw »

Odpor medzi tymi zvysnymi dvoma. Alebo medzi nimi a zemou.
hero

#5 Příspěvek od hero »

rnbw píše:Odpor medzi tymi zvysnymi dvoma. Alebo medzi nimi a zemou.

tam jsem nenaměřil nic, ono se to dost blbě měří, je tam málo místa a taky je tam špatně vidět, tak jsem usoudil, že bude lepší když koupím za pětikilo novej adapter s pořádnou koncovkou, než se tady s tímhle šmejdem srát. Každopádně ale díky za ochotu poradit, to se cení. :D
Odpovědět

Zpět na „Svářečky, UPS, nabíječe, měniče, zdroje, trafa a další“