autožárovky do hlavních světel
Moderátor: Moderátoři
autožárovky do hlavních světel
A kutilmile - nelituju tě
daval som night brakery aj do Fabie 1 , vydrz bola fakt mizerna , ani nie tri mesiace, proste na beziacom pase. Ale v F1 pri tych blbych svetlach , som radsej aspon trochu videl ako setril....
rok mi vsak nevydrzia ani v aktulnom aute , asi jazdim viac , a v zime nonstop tlmene, denne v lete
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Já když Drobka koupil, byly v projektorech normální klasický OSRAM H7 55W. A když jsem jel v noci, skoro jsem na cestu neviděl, jak ty projektory mizerně svítily - a co horšího, když proti mě jel kamión a svítil celou rampou jak zanikající družice, na probliknutí dálkovýma ani na jejich trvalý rozsvícení žádnej nereagoval. Upozorňuju - mám bihalogenový projektory s mechanickou clonkou, která se pro dálkový světlo odklopí - žárovka je jednovláknová a nepřepíná se. Dvě žárovky v každým světle (jednu v projektoru pro potkávačku a druhou v normální parabole pro dálkový) má až facelift = produkce od roku 2010. No a po náhradě obyčenejch Osramů Night Breakerama už nemám problém s tím, že by mi tiráci svítili do ksichtu - i na probliknutí poslušně "klopí světla" a to i na dost velkou vzdálenost ...misocko píše:davam to co pise EKKAR. Rozdiel oproti normalnym ziarovkam hned zbadas - na dialnici Ťa osvetluju velke znacky tvojim vlastnym svetlom, a fakt je to poznat
...
A kutilmile - nelituju tě
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Taťkův Berlingo (2003) dobíjí i 14,3V. to ty žárovky ku*ví solidně. Dal sem mu tam ledkové DRL a parkova4kz s LED. Kdo to měl furt měnit...[/b]
Schválně půjdu změřit a dám vědět.
Hehe! Spuštěnej motor, rozsvícený potkávačky. Na baterce naměřeno 14,4 a na patici žárovky 13,4. Přesně o 1V