Samsung LE32xxx, ošklivý obraz
Moderátor: Moderátoři
- jardafiala
Samsung LE32xxx, ošklivý obraz
Jarda
- jardafiala
- jardafiala
peterkos2 píše:p32 píše:A co na tom chceš měřit? Za tu dobu než se něčeho doměříš, tak tam máš nový.
Odmeriam,zistím,vymením AS-15.Mám doma.
Za túto chvíľu ani nepohľadáš na internete dostupný-nový alebo starší T-CON na inzerát
Stále nechápu, co chceš odměřit a zjistit? To, že vyměníš AS-15, to je snad samozřejmé. Mimochodem, mám jich doma v zásobě aspoň 10 kousků a AS-19 taky pár. Taky nechápu, proč bych měl hledat na internetu T-CON, když mi stačí mrknout se do regálu a vytáhnout ten správný. A už vůbc nechápu, proč bych měl něco shánět na inzerát. Nemáš trochu víc popito?
Nenapsal jsi jak máš v menu TV nastavenou Gama korekci, ale projevovat by se tak mohl i částečný studeňák někde v tom odporovém děliči u AS-15, který by byl citlivý na změnu napětí, ale spíše se AS-15 jeví jako na odchodu a ještě ti chce v posledních chvílích udělat radost nebo tě nasrat. Vyber si.jardafiala píše:Ještě než se do toho pustím, má někdo nějaké vysvětlení pro jev který jsem popsal?
p32 píše:peterkos2 píše:p32 píše:A co na tom chceš měřit? Za tu dobu než se něčeho doměříš, tak tam máš nový.
Odmeriam,zistím,vymením AS-15.Mám doma.
Za túto chvíľu ani nepohľadáš na internete dostupný-nový alebo starší T-CON na inzerát
Stále nechápu, co chceš odměřit a zjistit? To, že vyměníš AS-15, to je snad samozřejmé. Mimochodem, mám jich doma v zásobě aspoň 10 kousků a AS-19 taky pár. Taky nechápu, proč bych měl hledat na internetu T-CON, když mi stačí mrknout se do regálu a vytáhnout ten správný. A už vůbc nechápu, proč bych měl něco shánět na inzerát. Nemáš trochu víc popito?
Nemám popito,som len začiatočník v tomto obore,ale vidím v niektorých príspevkoch že ti vadím.Povedz otvorene a idem odtiaľto.
- jardafiala
Proti tobě nic nemám, to máš jen takový dojem. Mám něco proti takovým přispěvků jak něco změřím a nevím co. Ale dělej si klidně co chceš jenom mi nevkládej myšlenky, co by mě ani nenapadly.peterkos2 píše:Nemám popito,som len začiatočník v tomto obore,ale vidím v niektorých príspevkoch že ti vadím.Povedz otvorene a idem odtiaľto.