PCB z Číny
Moderátor: Moderátoři
PCB z Číny
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
Jo a po té, co jsem na JLCPCB udělal objednávku se zadáním dodací adresy a tel. čísla mi několikrát volalo jisté Simpleenergy a znali mou adresu, jméno i telefon.
Prave se chystam zadat do vyroby nakou vetsi zakazku, tak premejslim, jesi to teda radsi nerozdelit na nekolik mensich s pomalou postou, abych se tomuhle martyriu vyhnul. Plati este naka ta sleva u JLC, co sem nekdo loni daval?
Telefon sem jim tam nikdy neuvadel, nebo nakej vymyslenej, ale jak je videt, pak by mohl bejt problem, pokud by nepredali mejla... Ale mohla to byt i nahoda, kdo vi, kde si jeste jinde dal cislo, obcas mi takovi <>cusove taky volaji a to si davam docela bacha, kam cislo zadam. Stejne jak to jednou leakne do naky DB, tak uz si to mezi sebou preprodavaji, pak je to chce parkrat nekompromisne poslad do p. a treba si udelaji cerny puntik, ze z tohodle cisla jim pseknka nepokvete...
Zboží bylo za 29, doprava 22. Teď jsem teprve poslal odpověď, takže nevím kolik vyměří, ale mělo by to být 17% z těch 50 dolarů plus 340 bez DPH za zastupování. Mají to 2.5% z ceny zásilky, minimalne 340, vše bez DPH.
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... &p=1159216