Zase tu mam jeden problem a to s touto telkou Obraz je akoby rozmazany a rozostreny a nie su farby.Ide to cez HDMI cez antenu som neskusal,lebo nemam taky signal.
Ano aj MENU je take iste roztrasene rozostrene.Napr aj ked prepnem na nezapojeny HDMI tak je to to iste pise ze bez signalu a skontrolujte pripojenie,ale to iste roztrasene a rozostrene a bez farby do modra.skor.
No dostal sa mi TV na stol a opravujem sa MENU!!!Nie je rozmazane ide normalne ostro.Len obraz je rozmazany a ma pamätovy efekt cize prepnem program a na dipsleji s apomaly straca predosla scena.MENU je v pohode ostre.Neviem ci sa mam zamerat na T-CON,alebo na MB.Nechce sa mi verit,zeb by bol vadny displej.Takisto farby su blede cudna.Skor ide do cierno biela.
Bn95-00579B - je tam tento T-CON a nie je tam AS15 .
Pane:xsc ked vypnem menu mizne pomaly pamätovy efekt je tiez.Ale nie je rozmazane.
Poemral som aspon napätie 12V na zroji je napisane ze 12,8V ale ja meram na zdroji 12,5 a na T-COn je napisane 12,5V a ja meram 12,2V ,ale to je asi v poriadku.
Ano, jestli i to menu mizí pomalu, tak to zavání vadným panelem. V tom případě by i obraz měl být ostrý, pokud se tam pustí něco statického - třeba plocha Windows.