S: gumový váleček nebo špalík
Moderátor: Moderátoři
S: gumový váleček nebo špalík
V místní mototechně jsem objevil silenblok který by rozměrově vyhověl, ale uvnitř jsou zastříklé plechové díly, takže podobný součástky jsou nepoužitelný. Kámoš, co lisuje ty plechový vnitřní díly mi potvrdil, že to je ve všech silenblokách.
Musí to být klasická guma kvůli adhezi a hlavně tepelným vlastnostem při tření. Flexoplast z 3D tiskárny nevyhovuje. U hadicových dodavatelů jsem rozměrově nepochodil, slabá stěna.
Nějaký tip, ze kterýho by to šlo udělat?
Díky!
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
ale nezkoumal jsem tuhost.Ten kov u dorazů dle datasheetu není skrz
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
- hobbyrobot
Asi to skončí u Ekkarovýho puku, ten asi koupím i v Bydžově. Akorát mám obavu, jestli už zase není příliš tvrdej a do tý gumy nepřidávaj nějakej písek či jinej bordel. Mám obavu, že puk by v tom případě obráběl kudlu na soustruhu.
A kutilmile - nelituju tě
- monterjirka
Ten puk jsem zkusil ve Sportu u nás v Bydžově. Bylo mě řečeno, že nemaj, jelikož je léto.
- jova1
- Kontaktovat uživatele:
edit: No kurňa, to je neuvěřitelný sehnat v létě tady v okolí hokejovej puk.
A jinak běžná černá atrapa útočnýho granátu je čistě gumová, dělal jsem si z ní několik paliček a provrtával jsem ji kvůli nasazení na topůrko, nikdy v ní žádný železo nebylo. Ano, existovaly litinový atrapy pro nácvik odhozu obrannýho granátu typu F1 (krokodýl), ale viděl jsem s nima házet akorát dvakrát za život - v obou případech se jednalo o výcvikovej prostor tehdejších Lihovejch Milicí ...
A kutilmile - nelituju tě
EKKAR píše:Jirko - zavolej si na +420 495 733 400 - to je linka sportovního obchodu Decathlon, kterej najdeš u Mechova na adrese Rašínova Třída 1686 hned u vjezdu do areálu.
Díky. Zatím jsem výjezdovou možnost neřešil. Věříš, že za těch asi 15 let, co tam stojí, jsem v ani jednom Decathlonu ještě nebyl? Já tyhle instantní super-hyper vůbec nemusím.
Už jsem dostal tip, gumová zarážka na dvěře průměr 40 mm. Má to i skoro tvar co potřebuju, taková přerostlá "přístrojová nožka". Možná ji mají i v bydžovským hovnomatu.