Čo je to za model tento Asus.
Moderátor: Moderátoři
- tiktak1953
Čo je to za model tento Asus.
-------------------------------------
Ekkar mi poradil a je to model: M4A78-VM.Graficka je Gforce GT240.
A kutilmile - nelituju tě
- tiktak1953
Pani dik!Zajtra ten model asi az kuknem.Kde zozeniem ten win7 alebo 10 najlacnejsie,poradte,many mam.Win 8.1 je drahy,pojde tam ,je z Win najdraksi?
Graficka karta vas neza,neni dolezita?Hry na tom hrat nebudem.
...................................
2X2 Gb sa da do toho zohnat,ci nei?Mne staci fakt otvorit stranky.
- tiktak1953
Já netvrdil, že to nepude. Ale tvrdím a stojím si za tím, že to bude pomalý, protože to je (relativně) pomalej procesor a obzvlášť jestli tam jsou jen 2G RAMek. A s těma děsítkama bych si nebyl až tak úplně jistej, bo Mrkvošrot už u nich vydával tabulky procesorů respektive kombinací procesorů a mámoprken, na kterejch děsítky pudou a na kterejch naopak nepudou kvůli absenci podpory některejch systémovejch fíčur, který děsítky pro svoji funkci vyžadujou.rnbw píše:Pomale? Na tom pojde aj Windows 10. Staci mat dostatok RAM.
A kutilmile - nelituju tě
32-bitova verzia ma mensie a rychlejsie aktualizacie a daju sa pouzit stare drivery pre zariadenia, kde 64-bitovy driver neexistuje. Napr. tlaciarne a skenery chodia aj s drivermi pre XP.
Nevyhoda je, ze viac ako priblizne 3,5 GB RAM nevie vyuzit. Takze v tomto pripade by bolo lepsie pridat RAM a nainstalovat 64-bitovu. Najlepsie na SSD. Bude to rychlejsie ako mnohe nove notebooky.