Posloucháte hudbu na sluchátka ?
Moderátor: Moderátoři
Posloucháte hudbu na sluchátka ?
EDIT: divné, přehrávač je zřejmě za pěknou raketu, tam bych odfláknutý konec nečekal. Co k tomu připojuješ za sluchátka?
- monterjirka
Zvuk nic moc...
Na rozdíl od předchozího modelu nemá LineOut
Když do sluchátkového výstupu připojím sluchátka (např. Koss Porta), není to špatné.
Ale když jsem ten sluchátkový výstup zkusil pustit do zesilovače, docela hnus... Asi tam mají korekci pro "nějaká sluchátka" a k zesilovači s větší vstupní impedancí a rovnou charakteristikou to nesedí
A kutilmile - nelituju tě
Už si nevzpomenu, u jakýho přehrávače jsem tohle řešil pro někoho na AV-mánii, ale ve finále jsme dospěli k tomu, že do propojovacího kabelu mezi přehrávač a velkej bytovej zešilovač se vpájely dva 47Ω miniaturní odpůrky - mezi signálový žíly a zem, který skutečně simulovaly tu zatěžovací imprdelanci sluchátkovejch měničů, aby výslednej frekvenční průběh výstupní cháry toho přehrávačovýho "takyzešilovače" byl jakž-takž lineární - až teprve potom se to dalo jako zdroj signálu pro bytovej zešilovač normálně poslouchat. Obávám se, že u některejch přehrávačů je to přímo konstruktérem navržená vlastnost, kterou se koriguje jinak naprosto prasečí charakteristika lacinejch špuntovejch nebo peckovejch sluchátek "za tři pětky vod větví" ...termit256 píše:Tipoval bych ze v prehravaci mas Dckovy zesilovac ktery je udelany na impedanci sluchatek a pocita s ni. Zkus zapojit do prehravace ty sluchatka abys spravne zatizil jeho vystup a paralelne to prived do zesilovace.
A kutilmile - nelituju tě
Mám nevyužitá repra Tangband W 704 z konstrukce VMA-II mí , zkusím tak nějak širokopásmové bedničky. Na velmi blízký poslech. Pokud si pamatuju zvuk tenkrát z pokusů, mohlo by se to s FiiO dobře spárovat a "uhladit". Na vážný poslech to vzdávám, přestože se to pyšní schopností zahrát flac a Hi-Res. Jsem zpátky na zemi.