Orava RCD-810 zavada tuneru
Moderátor: Moderátoři
Orava RCD-810 zavada tuneru
Hras Scrabble? Skus SKREBL.EU - moj novy projekt.
Disclaimer: Nemam vystudovane elektro, je to len moje hobby.
"Failing to plan is planning to fail" (Alan Lakein)
Ak sa ti da, sprav fotku vstupneho dielu, zhora i zospodu, a napis oznacenie, ak to nejake ma.
Teraz ma asi niektori virtualne prefackaju, ale skusil by som pohnut jadrom tej zltej cievky, alebo cervenej, jedna z nich by to mohla byt. Predtym si poznacit presnu polohu, ako to bolo predtym. Tocit nimi makkym nastrojom, napr. zabrusenou spajdlou, lebo kovovym srobovakom by mohlo prasknut jadro. Existuju na to aj specialne nastroje. Hlavne opatrne.
Viem, viem, bez pristrojov by sa take nieco robit nemalo, ale tazatel ich asi aj tak nema, a za pokus by to stalo.
Odporucil by som SDR s up-konvertorom (na kontrolu pritomnosti medzifrekvencie cez PC), FM generator 10,7 MHz, osciloskop.
Inac este mozes skusit sledovat NF signal na vystupe cipu, ktory sa stara o FM demodulaciu. Z fotiek nie je dobre vidno jeho oznacenie... hod si ho do googlu a pozri datasheet. Ci NF signal vypadne uz priamo na vystupe z cipu, ak ano, je problem pred nim alebo priamo v tom cipe, a ak nie, bude problem niekde za nim.
Este mi tak napadlo, ze na vine mozu byt aj studene spoje.