Kompresor orlík -směr točení
Moderátor: Moderátoři
Kompresor orlík -směr točení
Orientačně - podívej se na vrtuli větráku, je hnaná řemenem od klikovky kompresoru a má hnát vzduch z okolí na hlavu a válec kompresoru (sát zvenku přes mřížku, foukat do žebrování na hlavě a válci). To ti zároveň určuje směr točení pohonnýho elmotoru ...
A kutilmile - nelituju tě
http://bazarbox.cz/inzerat/plne-funkcni ... 0bar-23987
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Ona ta "jéeskápětasedma" má celkem asi 15 různě "inovovanejch" verzí, však se vyráběla snad 40 roků v kuse ...mi-ro píše:No jo, tohle jsem našel taky. A přesto že je to údajně stejný typ, můj kompresor je trochu jiný.
Jo, pak bude fučet jak raketa ...mi-ro píše:To co tady mám bude asi hodně starý. Ale ten základ a otáčení by mělo odpovídat odkazu z gůgla. Fouká dobře, i na opačný chod.Ale napravím to. Vyšroubuju dvě krajní pojistkové patrony a prohodím je.