Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Dosud jsem ji nepotřeboval (zásilky přes ně neposílám) a navíc ještě ani nemám telefon, do kterého jde nainstalovat a hodlám ho nemít, co to jen půjde.
No já taky aktuálně přes ně neposílám, protože Balíkovna je momentálně levnější. 65+dobírka 19 v Balíkovně versus 79+dobírka 23+pojistné 0,5% v Zásilkovně. Ale ona se počta určitě pochlapí a budu se moct vrátit k Zásilkovně
A taky jim apka na pozadí umožní stahování spamu a reklam, jak jsou skvělí...
@rnbw: To už se nikdy nevrátí... Ale byla to hezká doba.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
V appce se mi objevila zásilka od SK-Client. Podle indicií na webu by to mohla být zásilka z Číny (u mě z Aliexpressu). Zatím se ke mě takové doručení neuskutečnilo a vůbec nevím, která zásilka to je, protože jich mám na cestě několik. Měla by být doručena do Z-Boxu, který mám velmi blízko, takže to kvituji.
Nemáte někdo něco podobného?
Edit: Tak to je z AE a na webu je i číslo objednávky, které v appce není a shoduje se s jednou zásilkou, kde trekovací číslo začíná SYRM.
Před časem jsem si nainstaloval na Android 12 apku Zásilkovny. A od tý doby se mě asi 2 x stalo, že na šmatlafounu problikla zpráva o doručení na výdejní místo ale do přijatejch správ se neuložila. Později jsem přišel na to, že se ukládá jen do apky Zásilkovna.
Nojo, ale mezi tím mi přišly asi čtyři zásilky a ty se do textovek uložily a do apky Zásilkovny ne. Jakej je v tom systém nějak nechápu...