feliz_navidad píše:Mono verzi bych nedělal - při poruše jednoho kanálu už nemáš ten druhý, aby ti hrála alespoň jedna mušle. U toho mixu bych se vykašlal na virtuální zem a napájel to symetricky. Fáze by měla být dodržena. Ale protože u muzikantů je spousta různých udělátek, přidal bych jeden OZ jako invertor a přepínačem si můžeš fázi změnit.
OK. Jinak virtuální zem jsem ani neměl v úmyslu - ten sluchátkáč od pavouka má symetrické napájení, takže mix by byl symetricky napájen taky.
Cust píše:To je jen strach z neznáma - SMD je na práci jednodušší. Ale trafopájkou to nedáš.
Není, jen už na to nevidím. Musím mít lupu, abych vůbec poznal oč jde. Strach a peníze jsem nikdy neměl a mít nebudu Jinak hifi to fakt být nemusí, to je jako bys chtěl hifi do válcovny (když to přeženu).
Cust píše:To je jen strach z neznáma - SMD je na práci jednodušší. Ale trafopájkou to nedáš.
Není, jen už na to nevidím. Musím mít lupu, abych vůbec poznal oč jde. Strach a peníze jsem nikdy neměl a mít nebudu Jinak hifi to fakt být nemusí, to je jako bys chtěl hifi do válcovny (když to přeženu).
Já myslel na dvojí využití. Osobně, když vyrábím tišťák, tak minimálně ve dvou exemplářích.
A z toho další zdroj pro 5V logiku a úpravu vstupu z toho operáku....
Prdnu to na nepájivé pole a uvidím, jak se to chová. nepotřebuju, aby ta limitka svítila 10s.