Mokrosuchá bruska

Problémy s elektrickým nářadím

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
ransom

#16 Příspěvek od ransom »

Tak předběžně to vypadá na dobrej kup. Sílu má, komplet tělo z litiny, převodovka odlitek s víkem, kryt suchého kotouče masivní plech, nádoba mokrého kotouče tlakový odlitek. Tichá, klidná, bez náznaku vibrací. Ochrana proti samočinnému rozběhu. Od pohledu docela hodnotné kotouče (mokrý je bílý jemnozrnný). Přidali aj diamantový orovnávač kotoučů, co bych jinak dokupoval.
Holzmann DSM150200W. Uvidíme jak bude sloužit.
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
BOBOBO

#17 Příspěvek od BOBOBO »

Dej nám reálfoto ..... :cry: :cry:
kokun

#18 Příspěvek od kokun »

A jaxe asi bude lišit to "tvoje reálfoto" od fota výrobce :?:

Stolní bruska s vodním broušením 230V Holzmann DSM 150200W
Obrázek

Njn - jenže pro tebe je i 3x kliknutí problém 8O :(

Tome - celkem schvaluji tvůj výběr . . .
I když . . . na chatu (a na nože) jsem ti chtěl doporučit něco takového:

Obrázek
:wink: :) :D
Honza - kokúň

#19 Příspěvek od BOBOBO »

Téměř celý život se ostřením zaobírám . V podstatě 20 let po II.WW pracovali moji rodiče v Benátkách . Katalog , který ještě vlastním ,když ho kamarád vlastnící obráběcí firmu , ukázal kšeftaři s brusivem , ten málem upadl do mdlob . Mám ještě část programu v realitě doma . Když byl můj mladý na kolejích , tak působil jako půjčovna ostrých nástrojů . Takže si myslím , že je třeba nechat vlastníka věcí dělat své . Tvoje chorobná vztahovačnost ke mně nemůže oboru brusných strojů a jejich použití , býti čímkoliv přínosná . Děkuji za náhrady čokolád všeho druhu . Protože jak klasik DENNĚ uvádí , realita nemusí být nijak směroplatná s teorií ...... I za Hitlera jsme zde měli zástupce Čechů .......
dtto , ani zadarmo bych nechtěl nástroj pro denní potřebu z nevolnického období .........

Zpět na „Elektrické nářadí“