Rychlym testom (nacitanie CD a pripadne DVD len na zdroji) som nasiel 19 vadnych, ostatne funguju
Ten clovek predaval aj 3,5" FDD "na zlato", ale o ne sa strhla bitka, takze som uz dalej nedrazil.
Moderátor: Moderátoři
To už jsem zažil u řady desek, že z nich byly "odříznuté" mnohé integráče. Asi se dotyční domnívají, že je v nich mnoho zlata. A k blbcům, kteří nabízí periferie na zlato, netřeba nic dodávat. Nechápou, že tam z cenových důvodů (v jednotlivých kusech výrobků) žádné závratné množství zlata ani být nemohlo. Ale když se podaří natrefit na nabídku většího množství věcí za dobrou cenu, tak proč ne...
Doufej. Jsem na tom podobně. Aukro sice peníze zadrželo, ale vrácení peněz podmiňuje vrácením zboží. A prodejce se nemá k tomu, aby mi dal podklady (adresu nebo kód) k vrácení zboží. Už 6 týdnů.Celeron píše: 24 srp 2026, 22:07 Jo. Už se do toho podruhý vložilo Aukro, komunikace z jeho strany žádná. Naštěstí to je s ochranou, takže peníze zadrženy. Doufám, že to Aukro stornuje a vrátí prachy na můj účet. Akorát nevím co s tím 12-ti volťákem, nikdy jsem tuhle situaci zatím neřešil.
No to je výborný!jjilek píše: 27 srp 2026, 21:29 Aukro sice peníze zadrželo, ale vrácení peněz podmiňuje vrácením zboží. A prodejce se nemá k tomu, aby mi dal podklady (adresu nebo kód) k vrácení zboží. Už 6 týdnů.
Nechci ti do toho házet vidle ale měl by sis nastudovat, od jaký částky se považuje věc za TČ. HF-Tech tu dával odkaz, kolik to stálo.Hubert_79 píše: 27 srp 2026, 22:27 Pokud by ti vrátili prachy a ty sis nechal tu věc, tak by ses teoreticky (a i prakticky) dopustil TČ bezdůvodného obohacení.