Ignorelist

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Vyuzivate ignorelist

Ano
2
8%
Nie
21
84%
Nie, ale uvazujem o tom
2
8%

Celkem hlasů: 25

Zpráva
Autor
rnbw

Ignorelist

#1 Příspěvek od rnbw »

Nove forum ma funkciu ignorelist ("Nepřátelé"): https://elektrobastlirna.cz/ucp.php?i=u ... &mode=foes

Vyuzivate ju?
Ja ano. Akurat som tam pridal 4. meno.
Naposledy upravil(a) rnbw dne 05 zář 2026, 14:59, celkem upraveno 1 x.
JirkaZ

#2 Příspěvek od JirkaZ »

Chybí mi tam volba "zatím ne, ale uvažuji o tom".

Obecně by se měl člověk trénovat na samostatné filtraci humusu (vlastní hlavou), takže strojové úplné ignorování a nezobrazování příspěvků je podle mě až ta poslední možnost. Ale zcela ji nevylučuju.
Kdo chce, hledá způsob;
kdo ne - hledá důvod.

Ze dvou možností často volím tu třetí.
rnbw

#3 Příspěvek od rnbw »

Anketa upravena.
Zistil som, ze "prispevky" od niektorych ludi su bud humus (same vulgarizmy ci nasledky alkoholizmu), prejavy totalnej nechopnosti a nulovej sebareflexie alebo texty o nicom na pol strany skopirovane z chatbota. To citat nebudem - podobne ako necitam spamy v mailoch a reklamne letaky zo schranky letia hned do kosa.
rampage

#4 Příspěvek od rampage »

Ano.
Nevýhodou je, že je to nastavenie užívateľského profilu - ostatne, ako i iné nastavenia. Ergo, ak ti vyprší session a nevšimneš si, že si odhlásený, pošukovia sa ti zobrazujú v plnej kráse. Nie je to nič, čo by nevyriešil login, ale na chviľkové zvýšenie krvného tlaku to stačí - a ten šanovať treba :D

No, a nefiltruje to citácie toho, kto v ignoreliste nie je, zato cituje toho, kto tam je. To je pochopiteľné, keďže do quote tagu vieš napísať bársčo.
keemo

#5 Příspěvek od keemo »

He, vyskusam. 3 kusy uz su tam :D
samec

#6 Příspěvek od samec »

Ja siahodlhé traktáty hádžem vo forme screenshotov umelej inteligencii. Tá mi z toho stručne vypíše podstatné informácie. 8-)
masar

#7 Příspěvek od masar »

rnbw píše: 05 zář 2026, 14:44Vyuzivate ju?
Ne. Nepovažuji tuto "funkci" za přínos.
:wink:
Kremik

#8 Příspěvek od Kremik »

Myslel jsem, že tohle nikdy nepoužiju, nikdy mi to nechybělo, ale jednoho zdejšího člena, který sem neustále vkládá žblepty od AI si tam asi dám. Už mi začíná bejt nepříjemnej i jeho avatar...
Do vlákna, kde mizí mé příspěvky, nadále nepřispívám. Na to je můj čas příliš cenný.
masar

#9 Příspěvek od masar »

Na druhou stranu - nechová se arogantně ani nepřátelsky. Zkus být odolnější.
:wink:
rnbw

#10 Příspěvek od rnbw »

Toho som pridal dnes, je to uz ako spam.
JirkaZ

#11 Příspěvek od JirkaZ »

Pokud jde stále o toho samého nejmenovaného, tak on je v podstatě hodný a myslí to dobře, jen jaksi s těmi citacemi robota je úplně mimo. Ale možná jde o profesní deformaci...

Uvažoval jsem i o tom, zda náhodou nepropojil svůj účet na fóru přímo s robotem a ten odpovídá za něj ;-)
Kdo chce, hledá způsob;
kdo ne - hledá důvod.

Ze dvou možností často volím tu třetí.
ransom

#12 Příspěvek od ransom »

Je možné zapsat na Ignorelist sám sebe?
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
judeware

#13 Příspěvek od judeware »

Ani ošklivou babu v supermarketu nelze vygumovat, ani nějaké nekultivované individuum při procházce městem. Nad spoustou věcí se musíme v životě povznést (v raném mládí mi to šlo hůř). Na stránkách Aukra je v sekci "Počítače a hry -> Historické počítače" též spousta zdržující vaty. A co s tím? Obsah procházím rychleji a méně pozorně, co jiného. Na procházení čtyř tisíc položek zkrátka není čas.

Na zdejším fóru ze stejného důvodu též nečtu všechno. :oops:
Hill
Administrátor

#14 Příspěvek od Hill »

To je konstruktivní přístup, zatím jsem ignorelist nepoužil, koneckonců - pro účely moderování i administrace by to bylo kontraproduktivní.
Pro všechny, kdo tuto funkci konečně objevili: neplatí žádná povinnost ji používat.
Cust

#15 Příspěvek od Cust »

ransom píše: 05 zář 2026, 19:28 Je možné zapsat na Ignorelist sám sebe?
👍

Zpět na „Nezařaditelné“