Aktualizace Pravidel Elektro Bastlírny
Pravidla diskusního fóra Elektro Bastlírna prošla rozsáhlou revizí a aktualizací.

Nové znění sjednocuje pravidla, která v průběhu let postupně vznikala, zpřehledňuje jejich strukturu a doplňuje aktuální informace týkající se provozu fóra, moderace, bazaru a ochrany osobních údajů.

Prosíme všechny uživatele, aby se s aktuálním zněním pravidel seznámili.
Děkujeme za respektování pravidel a za pomoc při udržování Elektro Bastlírny jako přehledného a užitečného technického fóra.

Flashdisk vypraný v pračce

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
thomas100

#16 Příspěvek od thomas100 »

Tak stát se může uvnitř hodně věcí, záleží, o jakou věc přesně jde.
Ale mohou zoxidovat nožičky od IO?
A jak už bylo zmíněno, zda má baterku či nikoliv, zda má nějaké mechanické komponenty nebo ne, apod. .
rnbw

#17 Příspěvek od rnbw »

A od coho? Vodou odstranis vsetky zvysky pracieho prasku a vodu dokladne vysusis. Ostanu tam akurat nejake mineraly.

Umyval som zdroj od LCD monitora - ten nebol vypraty, ale zatopeny vodou (zapnuty - odisla iba poistka). Uz je to viac ako rok a stale funguje.
p32

#18 Příspěvek od p32 »

Žádné nožičky od IO zoxidovat nemůžou. To jsou jen divné rozumové pochody teoretiků. No a pokud se fleška vyprala a nechala tak půl roku než se rozdělá, tak stav kontaktů apod. snad vidí i slepej. Prostě umýt vodou s Jarem a vyšmidlikovat kartáčkem a pak vyhnat vodu ještě lihem, vodkou či ISO. Fleška 8 GB dnes stojí 250 korun, tak bych to zase tak nehonil, prostě přečíst data a žádné další násilí. Věnovat pak kamarádovi, co mě minule nas..l :wink:
PvvS

#19 Příspěvek od PvvS »

Uhnity nozicky, vlivem prumyslovyho tavidla, jsem videl mockrat. U zalitejch , neoplachntejch desek taky. Ale pak to byl hnus vsude.
Philip_Fry

#20 Příspěvek od Philip_Fry »

p32 píše:... vodkou...
:prst:

I slivovici jsem jednou nouzově "v terénu" použil :) Kapku na kontakty, hlt do žaludku...
p32

#21 Příspěvek od p32 »

PvvS píše:Uhnity nozicky, vlivem prumyslovyho tavidla, jsem videl mockrat. U zalitejch , neoplachntejch desek taky. Ale pak to byl hnus vsude.

Nechci se tě dotknout, ale v které pračce jsi viděl používat průmyslové tavidlo ? Nebo jsi zase moc pil a zapoměl jsi psát k původnímu tématu ?

Zpět na „Nezařaditelné“