Co vše je možné. Autoadaptér USB 5V, nefunkční voltmetr.

Vše o nekvalitním materiálu, výrobcích, zboží. Vyslovení vlastního názoru na cokoliv a v mezích slušnosti není nijak v rozporu se zákony této země ani Pravidly EB. Vše ostatní jde automaticky směr koš.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
lojzmen

#46 Příspěvek od lojzmen »

workhard píše: 13 zář 2026, 20:52 Koupil jsem to na TEMU asi za 40 kocourkovskejch a normálně to měří. Chce to si trošku připlatit :thanks:
Jasně, někde na začátku píšu, že na Alíku to je k mání za trochu vyšší cenu. Jsou tam i barevné verze.
Věřím, že tamty jsou normálně funkční.
Asi se nedovíme, jakou roli v tom hraje Hadex. Kdo případně byl poškozený, pokud vůbec.
Vypozoroval jsem, že Hadex vykupuje/vykupoval zbytkové zásoby z firem a pod.
007
Moderátor

#47 Příspěvek od 007 »

Měl jsem v rukou podobný display, který ukazoval 5.1V z USB nabíječky do sítě.
007
EKKAR

#48 Příspěvek od EKKAR »

lojzmen píše: 14 zář 2026, 18:55
workhard píše: 13 zář 2026, 20:52 Koupil jsem to na TEMU asi za 40 kocourkovskejch a normálně to měří. Chce to si trošku připlatit :thanks:
Jasně, někde na začátku píšu, že na Alíku to je k mání za trochu vyšší cenu. Jsou tam i barevné verze.
Věřím, že tamty jsou normálně funkční.
Asi se nedovíme, jakou roli v tom hraje Hadex. Kdo případně byl poškozený, pokud vůbec.
Vypozoroval jsem, že Hadex vykupuje/vykupoval zbytkové zásoby z firem a pod.
Hadex může bejt jedním z poškozenejch - koupil toho "kontejner" v domnění, že lacino kupuje funkční sety. A vono h0vn0 ... Takže teď je u nich na pořadu dne jak co nejvíc zmenšit finanční ztrátu z předpokládanýho kšeftu - a pokud možno i bez újmy na pověsti (na tý se ale už asi mnoho ztratit nedá ...).
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!

Zpět na „"Čínský" a jiný šmejd“