Pozor na troly
Moderátor: Moderátoři
-
bgdgts
Pozor na troly
Na můj technický dotaz se začali připojovat samí trolové (termit256, Artaban001, Sendyx, HF_Tech, EKKAR a Rnbw), namísto pomoci začali psát hlouposti mimo téma a nakonec i urážet mou osobu. Bohužel i Administrátor! ZdenekHQ, namísto vyházení nesmyslných příspěvků a zachování úrovně tohoto fóra, se přidal na stranu trolů a přispěl nějakým úryvkem básně, nebo co. Skončilo to tak, že melu nesmysly a můj návrh nemůže a nebude fungovat! Našel jsem doma pole tří fototranzistorů a parelelně je spojil. S OZ AD623 jsem 500x zesílil a přes horní propust okolo 4Hz snímal přes ESP32 modul. Samozřejmě vše funguje tak jak jsem navrhl a popsal. Stačí jen doladit hodnoty. Takže se ukázalo, že výše uvedení uživatelé v čele s Administrátorm ZdenekHQ mají mizerné znalosti v oboru elektro - dokonce horší, než mám já. Lidé by měli být opatrní, co jim tito trolové radí a pro jistotu si vše ověřit u někoho jiného.
Vím, že jsou zde lidé s velkými znalostmi v oboru elektrotechniky. Jistě i Administrátoři, snažící se držet fórum na vysoké úrovni. Výše uvedení uživatelé tuto úroveň ale shazují, trolí a napadají druhé.
Tento příspěvek tady dlouho nebude, protože kritika se těžko přijímá. V tomto případě je ale oprávněná.
-
EKKAR
-
p32
-
bgdgts
Topik je myšlen jako varování před takovými individui. O tobě EKKARE jsem slyšel pozitivní věci (od lidí, kteří tě znaji osobně), ale nepotvrdil jsi je.
-
EKKAR
Najdi si pojem "efekt motýlích křídel" a potom konečně (!!!) zapni to kulatý chlupatý, co ti vyrostlo nad ramenama - asi to tam nemáš jenom proto, aby ti nepršelo do krku, nebo jo?
A kutilmile - nelituju tě
-
bgdgts
PS: Když ti někdo napíše, že potřebuje poradit s benzínovým motorem, tak jen trol může psát o tom, že dieselový motor je lepší, že to ví a že jsi hlupák a podobné sra*ky.
-
Hill
- Administrátor
bgdgts píše:...jsou zde trolové napadající ostatní. A Administrátoři se přidávají na jejich stranu...
Omyl: administrátoři se odvracejí od prvního, kdo zaútočil, ignoroval pravidla a zjevně se odmítl zamyslet nad tím, co dostal za první rady a doporučení. Po útoku se diskuse vždycky zvrhne v něco jiného a žádný moderátor ani admin do ní nemůžou zasáhnout, aniž by poškodili nějaké souvislosti. Zbývá jen zamknout, zakošovat či smazat celou diskusi.
Z toho vlákna jasně vyplývá, že chceš, aby to fungovalo podle tebe, ale velkoryse přehlížíš nejen limity tebou zamýšlené technologie, ale i zdravotní rizika hrozící tím, že se s IR zářením budeš snažit do těch citlivostních limitů dostat.
Pro trolla každý trollem, jak by řekl jistý Gump.
-
ZdenekHQ
- Významný člen
Tak já počkám na potřetí.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]