TV Samsung, vypadává zvuk

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
tegrub

TV Samsung, vypadává zvuk

#1 Příspěvek od tegrub »

Zdravím odborníky a mám dotaz.Na televizi samsung mi vypadává na tři až čtyři vteřiny zvuk.ale obraz nezakostičkuje-je výborný.Dělá to jen na soukromých stanicích,na ČT ne. Příjem mám z pozemního vysílání. Zvuk mám nastavený standartní.Tak nevím,jestli je něco špatně nastaveno.Děkuji za nějakou radu.
jezevec
Hlavní moderátor

#2 Příspěvek od jezevec »

Zkus tovární nastavení, jen pak budeš muset znova naladit kanály.
tegrub

#3 Příspěvek od tegrub »

Zkusím.
maximilianx33

#4 Příspěvek od maximilianx33 »

Nazdar, toto podla mna vobec nebude samotnou telkou, kedze ti ČTčko ide bez problemov. Problem bude skor v tom konkretnom multiplexe, cez ktory chytas tie sukromne stanice. Obcas sa proste stane, ze maju nejaky vypadok v datovom toku alebo trosku zakolise signal, a vtedy zvykne najskor na par sekund vypadnut zvuk, az potom by zacal stvorcekovat obraz. Este ma napada jedna vec, skus sa preklikat v nastaveniach zvuku v tom tvojom samsungu, ci tam nemas zapnute nejake automaticke vyrovnavanie hlasitosti alebo nieco s priestorovym zvukom. Skus ten vystup prepnut cisto na zakladny PCM format. Mne osobne to raz takto pomohlo na starsej telke, ked mi tiez takto haluzil zvuk na urcitych kanaloch
otakarv

#5 Příspěvek od otakarv »

Odpovídáš na víc jak 2roky staré vlákno, zakladatel vlákna to má už jistě vyřešené. :wink:
houmr

#6 Příspěvek od houmr »

Akorát tazatel za ty dva roky nebyl schopen napsat, zda-li to pomohlo... tak odpovím já:
Měl jsem taky televizi SAMSUNG, typ něco ve smyslu 55NU7093 apod. Na MUX Primy mi ten zvuk vypadával přesně jako když je někde studeňák - akorá s tím rozdílem, že to dělal jen MUX Primy a poklem pochopitelně nepomáhal :wink:
A skutečně to stačilo znova projet autoamtickým laděním, a zvuk vypadávat přesal.

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“