Po rezetu telefonu sdamsung galaxy S7 z něj nejde volat
Moderátor: Moderátoři
-
beda55
Po rezetu telefonu sdamsung galaxy S7 z něj nejde volat
posledka dle vyjádření prodávajícího normálně fungoval. Ten ji dal do továrního nastavení a já jen dal do telefonu funkční simku, dokončil instalaci.
Vše se zdálo být v pořádku. Zavolal jsem první hovor - svého syna a asi po 2 minutách hovoru to spadlo a na displeji se ukázal žlutý trojúhelník s vykřičníkem. Od té doby se nemůžu nikam dovolat a nikdo se nedovolá na mě.
SMS jdou normálně oboustranně v pořádku posílat.
Zkoušel jsem udělat znovu tovární nast. i RESET, ale nic nepomohlo.
Zkoušel jsem i jinou simku.
Když chci z telefonu volat - má přijít vyzváněcí ton- ten nepřijde klapne v tom a napíše to hovor ukončen. Když na tu S7 zavolám z jiného telefonu tak to hlásí, že telefon je mimo dosah - neni přihlášen.
Jinak vše ostatní na telefonu funguje. Koukal jsem i jestli neni kradený podle IMEI, a neni nějak blokovaný, ale to je OK
Neřešil někdo?? Díky moc Beda 55
-
Michal22
Tenhle jsi zkoušel?
https://www.hardreset.info/devices/sams ... galaxy-s7/
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
-
beda55
Michale díky moc, ale zkoušel jsem jak píšeš jako první možnost, ale nepomohlo. Původně jsem si myslel, že je to blokováno tím, že se původní majitel neodhlásil z účtu Samsung nebo Google a telefon se chová jako kradený, ale původní majitel mě ujistil, že to odhlásil. Je divné, že sms normálně jdou. Je to už stařeček z roku 2017, já ho koupil proto, že jsem ho
dlouhá léta měl k plné spokojenosti a odešla mi základní deska - začal hrozně
topit , myslel jsem že baterie, ale když jsem ji vyměnil, tak to topí dál, proto jsem koupil tenhle a takhle jsem dopadl. Dělám celý život servis televizí, tak mi
nějaké drobnosti opravit v telefonu nedělají problém.
Vidím to na nějak nabouraný software. Snad by pomohlo flešnout soft poslední aktualizací.
Díky Beda 55[/b]
-
masar
Pokud jsi nikdy FW neflashoval, pak doporučuji postupovat podle osvědčených metod (např. z tohoto fóra), jinak z toho uděláš cihlu.
-
Michal22
-
josef_novak
-
beda55
Michale ten trojúhelník poslat nemůžu, nikde jsem si to neuložil. ale vypadalo to tak jak jsem psal přes celou obrazovku telefonu byl žlutý trojúhelník a uprostřed červený vykřičník a sklaplo to. Baterie v telefonu byla nabitá a je celkem OK vydrží celý den.Michal22 píše:Pošli ještě fotku toho vykřičníku na displeji.
Díky Beda55
-
josef_novak
-
beda55
Díky za info. Baterií to určitě nebude. Telefon vydrží bez problémů celý den.josef_novak píše:Telefon je z roku 2016 a určitě v něm nebude původní baterie, takže může být problém s jejím přehříváním, protože v něm tipuji nějakou čínskou náhražku.
Také by mohl být problém s úložištěm, kdy může kolabovat partition pro modem.
Vidím to spíš na softwarovou chybu, že to bývalý majitel před prodejem nejdříve dal do továrního nastavení a teprve pak se odhlásil z google účtu
a aktivovalo se FRP.
Jinak jsem koupil nový samsung A55 a v něm ta moje simka normálně šla
bez jakýchkoliv problémů nainstalovat a telefon funguje jak má. Jen je to proti té S7 hrozně těžký a trhá mi to kapsu.
Stejně mi to nedá a pokusím se přijít na to proč ta S7 nejde a kyž se mi to povede dám to pak sem.
Díky všem za pomoc Beda 55
-
rnbw
-
masar
-
josef_novak
-
masar