Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Olchor, znáš funkci Google Lens ? Na tohle ideální a omezí se tím pokládání zbytečnejch dotazů, když už tu ÍÁ máme
PS: Nevím co máš za prohlížeč, ale ve Firefoxu to mám na pravým tlačítku myši, když klepnu na obrázek nebo se to dá vložit přes printscreen
Nouzový tlačítko, kterým si může nějaká hendikepovaná osoba přivolat pomoc.
Buď je v tom simka, nebo je to jen v rámci blízkýho perimetru, kdy si může přivolat pečovatele, co je poblíž
Tak jsem se na to podíval přes google vyhledávání obrázků a dává to dva výsledky -
ultrazvukový repelent
ultrazvukový odstraňovač tuků
oboje vypadá stejně a oboje je stejná ptákovina.
Dotazy zde... Když jsem se tu ptal, jak tisknout z Dosboxu na USB tiskárně, odpovědi jsem se tu nedočkal. Zkusil jsem to u AI. Asi hodinu se snažila, nic z rad nefungovalo a nakonec se zacyklila a začala znova od začátku na postupech, který už jednou nefungovaly. Když jsem to vzdal, napsala, že postup asi žádnej není. Takže nejlepší je, nic nedělat a pak se není potřeba na nic ptát.
nemusím se registrovat . . .
používám Chrome i FF . . .
v obou ptrohlížečích jen kliknout pravým tlačítkem na myši na obrázek a vybrat z nabídky "Lens" . . .