Nabíjení u Siemensu ME45
Moderátor: Moderátoři
-
dzarek
Nabíjení u Siemensu ME45
Mam ted doma telechon Siemens ME 45, ktery se z nejvetsi pravdepodobnosti nekde koupal ale funguje normalne az na to ze se mi nechce nabijet . Nevite nekdo jak tuto zavadu odstranit a cim by to mohlo byt? Nabijecka je v poradku.
Predem dekuji!
-
wiktor
-
Raptor181
- Moderátor
Re: Nabíjení u Siemensu ME45
dzarek píše:Jak sem si to tady tek procital tak jsou tu chytri lede a nekdo by mi urcite dokazal poradit.
Mam ted doma telechon Siemens ME 45, ktery se z nejvetsi pravdepodobnosti nekde koupal ale funguje normalne az na to ze se mi nechce nabijet . Nevite nekdo jak tuto zavadu odstranit a cim by to mohlo byt? Nabijecka je v poradku.
Predem dekuji!
Precistit a preletovat spodny konektor. Ak to nepomoze tak vykupat.
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
-
dzarek
-
Raptor181
- Moderátor
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
-
wiktor
-
mety
-
wiktor
-
jEti
Mne nikdy žiadna nebuchla..
-
dzarek
-
Mira01
-
ywosh
-
dzarek
Mira01 píše:Jěště ti to nenabíjí? Po vodě tam studeňák nebude. Buď je tam zkrat, nebo prerušená cesta. Zkontroluj spojení mezi 3 nožičkou konektoru a diodou která je v pravém dolním rohu toho prvního zavíčkovaného bloku. Konektor budeš mít doprava a nahoru. Pokud je to ok, může být vadný tranzistor hned v levo vedle tý diody a nebo muže být kraťas pod Dialogem (ta kostka nad diodou) tomu pomůže pasta a horkej vzduch.
No spojeni tam je to jsem propipnul .A horko vzdusnou pajeci stanici vazne nemam akorat plynovou mikro pajku .A chtel jsem se zeptat jak dlouho tak nechavate ty telefony v tom lihu?
-
Raptor181
- Moderátor
Niekedy pouzijem aj zubnu kefku...
-
Raptor181
- Moderátor
Mira01 píše:Jěště ti to nenabíjí? Po vodě tam studeňák nebude. Buď je tam zkrat, nebo prerušená cesta. Zkontroluj spojení mezi 3 nožičkou konektoru a diodou která je v pravém dolním rohu toho prvního zavíčkovaného bloku. Konektor budeš mít doprava a nahoru. Pokud je to ok, může být vadný tranzistor hned v levo vedle tý diody a nebo muže být kraťas pod Dialogem (ta kostka nad diodou) tomu pomůže pasta a horkej vzduch.
Este sa mi nestalo ze by tranzistor bol vadny. Bud dialog, cesty alebo konektor.