Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Dlouhé roky jsem od nich bral hlavně měniče pro LCD později pro LED. Ale asi tři roky dozadu se začalo stávat, že v eshopu zboží skladem , ale fyzicky ne a nebude. Pak mi poslali jiné zboží tak jsem to reklamoval a pán se do mě obul, že jsem špatně objednal i když jsem měl v potvrzené objednávce něco jiného. No začal jsem měniče objednávat z ALI. Před měsícem jsem potřeboval HDMI do PCB než jsem řešil cizozemského dodavatele , podíval jsem se na sema-for a tam ho měli skladem, ještě jsem něco přihodil abych udělal kšeft. Zaplatil přišla mi potvrzená objednávka a potvrzení o platbě a nakonec automatická zpráva že zboží není skladem a že mě budou v nejbližší době kontaktovat. Kouknu na web vše co jsem objednal, není skladem. No fajn to co jsem potřeboval jsem objednal jinde . Když se neozývali tak jsem poslal email jak to budeme řešit a opět mrtvý brouk. Přiznám se, že mám trochu fofr tak jsem to nenaháněl. Ale takovéhle jednání moc nemusím. Máte někdo podobné zkušenosti?