EasyEda
Moderátor: Moderátoři
-
RX-20
- Doporučuje se dohled moderátorů
EasyEda
Diskuze s hlupákem je ztráta času, protože hlupák vás stahne na jeho úroveň a umlátí vás jeho hloupými argumenty.
-
JirkaZ
"Windows 64Bit: easyeda-client-linux-x64.exe" a jeho obsahem je link na https://image.easyeda.com/files/easyeda ... ux-x64.zip, přičemž pokus o download je nefunkční...
Proč mám poslední dobou čím dál větší dojem, že nikdo po sobě vůbec nic nekontroluje a klidně sebevětší nesmysl vystaví na veřejnost, a to i když se jedná o renomované značky?
Jo a mimochodem je tam uvedeno "Online use...". Neměl tazatel na mysli nějakou ryze lokální verzi pracující bez netu?
Když člověk ten server projde i na jiné jeho stránky, tak se tam občas dají nalézt nějaké funkční odkazy ke stažení, ale zda to je vyhovující požadavku, to netuším...
No a tady je verzí spousta, stačí jen vědět, kterou si vybrat.
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
-
RX-20
Hmm, ráno se mi ta stránka nezobrazila. Teď, přes tvůj odkaz se zobrazila. Je tam opravdu link na 32-bit verzi. Jenže nefunguje. Hlásí:
his XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.
<Error>
<Code>AccessDenied</Code>
<Message>Access Denied</Message>
</Error>
V podstatě, co potřebuju... Musím najít nějaký konsens mezi Excellonem který generuje Easyada a Excellonem z CADu který používáme ve firmě. Když jsem se zeptal v JLCPCB na uinfo jaké Excdellon používají. Dostal jsem "čínskou" odpověď:
používáme nejmodernější verzi formátu Excellon s využitím našich empirických zkušeností...
To opravdu potěší.
Napadlo mne, navrhnout nějaký dummy plošňák s různými otvory jak v EasyEda, tak v našem systému. z obou systémů vygenerovat NCD a ty porovnat a pak napsat konverzní program z našeho Excellon formátu do toho "nejmodernějšího" co používá JLCPCB. Zatím jsem se zaseknul na začátku, kde vzít EasyEda pro 32-bit wokna...
Diskuze s hlupákem je ztráta času, protože hlupák vás stahne na jeho úroveň a umlátí vás jeho hloupými argumenty.
-
RX-20
Ano DeskTop verze má prý být lokální verze. Na tvým odkaze na 2.stránce jsou starší verze z loňska pro 32-bit wokna. Dají se stahnout. Zkusím zítra nainstalovat. Zatím dík.JirkaZ píše: 04 zář 2026, 20:05 ...
Jo a mimochodem je tam uvedeno "Online use...". Neměl tazatel na mysli nějakou ryze lokální verzi pracující bez netu?
Když člověk ten server projde i na jiné jeho stránky, tak se tam občas dají nalézt nějaké funkční odkazy ke stažení, ale zda to je vyhovující požadavku, to netuším...
No a tady je verzí spousta, stačí jen vědět, kterou si vybrat.
-
JirkaZ
Nikdy, opakuju nikdy bych si pro cokoliv míněného vážně nevybral program závislý na nějaké síťové službě (nemyslím tím pochopitelně např. web browser a mail klient). Že to je dnešní masově rozšířená nemoc vím.
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.