Jak se mohl vloudit cizí obrázek?
Moderátor: Moderátoři
Jak se mohl vloudit cizí obrázek?
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... c&start=15
se vloudil po odeslání cizí - zakroužkovavaný obrázek. Netuším odkud. Nemám ho ve složce odkud jsem vkládal foto a snad ani v PC. Kde se mohla stát chyba? Nyní již ve vlákně editováno.
Nevím kam zařadit. Prosím o případné přesunutí.
Edit k příspěvkům dole: Wendíku vtipné OT, vhoď se raději do koše.
Vhozeno.
- weed_smoker
BTW.Mě se zas posledně dostala žárovka 12V/20W Ba20d do šuplíku s matičkama,šroubkama,sloupkama a podložkama.Stejně záhadnym způsobem.
- weed_smoker
Ale už jsem naopak nadvakrát přišel o celkem asi 30 fotek tím, že foťák nedokončil ukládání kvůli slabým baterkám. Pop výměně založil nový sdresář, ale s číslováním začal stejným číslem, které bylo na řadě při předchozím zapnutí. Nevšiml jsem si toho a odklikl jsem při kopírování do PC "přepsat soubory se stejným názvem" in bona fide, že jsem je tam pustil podruhé, načež jsem smazal kartu z foťáku. Dodatečně jsem přišel na to, že i baterky ještě mohly táhnout, ale že mám prasklý kryt prostoru baterek a ty ztrácely kontakt. Prostě HP M525 předem nevaroval...
Panasoniky (například) tím netrpí, číslování je unikátní.
Tím chci říci, žes tam ten soubor nemohl dostat jinak, než vložením z tvého počítače, a že ho tam nejdeš právě pod tím jménem, které se zobrazovalo na Bastlírně.
- monterjirka
Hill píše:...
Ale už jsem naopak nadvakrát přišel o celkem asi 30 fotek tím, že foťák nedokončil ukládání kvůli slabým baterkám. Po výměně založil nový adresář, ale s číslováním začal stejným číslem, které bylo na řadě při předchozím zapnutí...
Nejsi jediný...
Takže po jistých špatných zkušenostech "s chytrými programy výrobců foťáků" raději vytáhnu kartu z foťáku a vrazím ji do čtečky.
A když mají 2 lidé stejného Olympuse, není špatné vlézt do nastavení a změnit si ta dvě písmenka, kterými začíná název souboru
A kutilmile - nelituju tě
Dnes na bazoši tiež vidím inzerát na sony TV, kde pre zmenu niesu obrázky, iba ich ikony. Keď dám obrázok otvoriť, tak že súbor neexistuje.
Tiež na jednom nemenovanom hernom serveri sa pred časom poškodila väčšina obrázkov, skrátka sú fuč.
Nejako sa im ten úžasný internet hroutí.