Aligator S4060 duo dotykové sklo (přesunuto)
Moderátor: Moderátoři
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Aligator S4060 duo dotykové sklo (přesunuto)
Mám problémy s dotykovou plochou prostě chci stisknout ikonku aplikace a spustí se jiná aplikace hlavně se to děje v dolní části telefonu a hlavně nejdou psát SMS .Teď jsem narazil na toto https://www.ptmobil.cz/93-196-22573/dot ... gL3gPD_BwE kde je k mání dotykové sklo vyřešil by se tím ten problém nebo ne ? díky když to tady píši tak uvažuji na něčím novým mám chuť na tento Xiaomi Redmi 6A 16GB LTE Černý díky
Ten z PT mobilu by měl být správný.
Ale nevím, jestli bych se ještě zalamoval s takovým telefonem, zvlášť když máš v merku to Xiaomi.
Já potřeboval asi před měsícem v práci nový telefon, vybral jsem si Redmi 6, zatím jsem úplně spokojený
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
za vysvětlení pojmu Hybridní slot , ale to je potom zavádějící informace, nemají tam psát že je to duo tak to není pro mně.Nevíte někdo jestli je na youtube video návod s rozborkou toho mého křápu ale zase dávat pětikilo za sklo to taky není moc velká sláva.Tak mě napadá jestli by nepomohlo to rozdělat a jen vyčistit díky
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
FHonza píše: Hybridní slot znamená že dáš buď 2x nano SIM nebo 1x nanoSIM a 1x microSD.
Že prý ne, jestli jsem to pochopil s chatu viz příloha
Váš osobní asistent
Xiaomi Expert
Rád vám poradím s nákupem produktů Xiaomi!
tak tam půjdou dát dvě SIM + SD karta
na ali. Ty náhradní šuplíčky pro karty jako hybridní inzeruje i ali, takže bych skoro se 100% jistotou tvrdil, že to tak je. Takže prodejce buď předpokládá, že chceš kombinaci 1SIM + 1SD naebo 2x SIM. Případně použití flexu/broušení a nebo poslední že o tom ví ***
- markoni
- Kontaktovat uživatele: