Aligator S4060 duo dotykové sklo (přesunuto)

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
markoni
Kontaktovat uživatele:

Aligator S4060 duo dotykové sklo (přesunuto)

#1 Příspěvek od markoni »

Zdravím
Mám problémy s dotykovou plochou prostě chci stisknout ikonku aplikace a spustí se jiná aplikace hlavně se to děje v dolní části telefonu a hlavně nejdou psát SMS .Teď jsem narazil na toto https://www.ptmobil.cz/93-196-22573/dot ... gL3gPD_BwE kde je k mání dotykové sklo vyřešil by se tím ten problém nebo ne ? díky když to tady píši tak uvažuji na něčím novým mám chuť na tento Xiaomi Redmi 6A 16GB LTE Černý díky
Michal22

#2 Příspěvek od Michal22 »

Jo, pokud se ti takhle chová dotykáč, je v háji dotyková plocha (Touch Screen).
Ten z PT mobilu by měl být správný.

Ale nevím, jestli bych se ještě zalamoval s takovým telefonem, zvlášť když máš v merku to Xiaomi.

Já potřeboval asi před měsícem v práci nový telefon, vybral jsem si Redmi 6, zatím jsem úplně spokojený
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Kvicala_r

#3 Příspěvek od Kvicala_r »

mám Mi a2 lite (žena předloňský model 4x lte) a sem nadšený. Redmi 6 má tři nevýhody - repro vyzvánění dole (když leží na stole tlumí zvonění). "jen" 3Ah aku a celoplastové tělo. Těch 16G už je dnes s bídou na systém.. Jinak mohu tu, značku jen doporučit. Proti samsungu má citelně horší foťák (hlavně za špatných světelných podmínek.
dobrman

#4 Příspěvek od dobrman »

taky mám Xiaomi (Mi A2lite 3/32GB) + microSD 64GB, teď s téměř čistým Androidem 9.
Jsem spokojenej, aku (4000mAh) drží dlouho, horší foťák mi nevadí, používám ho jen jako poznámkový blok
markoni
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od markoni »

Já asi pudu do tohoto Xiaomi Redmi 6A 16GB LTE Černý už tak je to moc peněz.Existuje na to pouzdro typu že se zadní kryt se dá pryč a místo něho dá kryt kde je součástí přední víko? nebo jak to mám vysvětlit 8O .Další věc v popisu je uvedeno Hybridní slot DualSIM tady jsem našel popis co to znamená vis příloha .Já tam chci mít 2 SIM a paměťovou kartu budu to moci mít ? díky
Přílohy
Hybridní slot DualSIM.jpg
Hybridní slot DualSIM.jpg
FHonza

#6 Příspěvek od FHonza »

Xiaomi 6A nemá vyměnitelnou baterii, tedy ani zadní kryt není odnímatelný. Hybridní slot znamená že dáš buď 2x nano SIM nebo 1x nanoSIM a 1x microSD.
markoni
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od markoni »

Ještě že jsem si toho všiml protože já potřebuji 2 SIM a paměťovou kartu.Díky
za vysvětlení pojmu Hybridní slot , ale to je potom zavádějící informace, nemají tam psát že je to duo tak to není pro mně.Nevíte někdo jestli je na youtube video návod s rozborkou toho mého křápu ale zase dávat pětikilo za sklo to taky není moc velká sláva.Tak mě napadá jestli by nepomohlo to rozdělat a jen vyčistit díky
Kvicala_r

#8 Příspěvek od Kvicala_r »

Jen pro info, ta Mi A2 lite byla pro mě nejlepší volbou, kdy telefon ještě byl rozumě velký a právě má možnost vložit 2nano SIM + uSD .
Důvod, proč sem měnil telefon byl naprosto stejný, dotyková plocha mi přestala reagovat správně. Dočasně pomohlo sundat nalepenou folii a citlivost se spravila
markoni
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od markoni »

Dočasně pomohlo sundat nalepenou folii a citlivost se spravila
tu folii tu mám dávno sundanou :( .V E-knize Mistrovství- android od Ľuboslav Lacko se na tvrdo píše že životnost telefonů je dva až tři roky :evil:
p32

#10 Příspěvek od p32 »

Kecá, opravdová životnost telefonu je jeden rok, ale někomu vydrží i 10 let. Tu životnost, co on píše, tak tím myslí dobu, kdy se uživateli omrzí a mění jej za jiný i když plně funguje. :wink:
markoni
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od markoni »

FHonza píše: Hybridní slot znamená že dáš buď 2x nano SIM nebo 1x nanoSIM a 1x microSD.

Že prý ne, jestli jsem to pochopil s chatu viz příloha
Váš osobní asistent
Xiaomi Expert
Rád vám poradím s nákupem produktů Xiaomi!
tak tam půjdou dát dvě SIM + SD karta
Přílohy
chat alza xaomi.jpg
chat alza xaomi.jpg
Kvicala_r

#12 Příspěvek od Kvicala_r »

mrkni na představení na youtube čas 4:30. Je to hybridní slot, ale dostat tam fyzicky SIM a SD jde jen po brutálním obroušení obou (každá karta využívá jiné kontakty) a jsou k sobě "zády" nebo pokud použiješ nějaký flex, který vyvede ven jednu z karet (tu pak máš schovanou mezi zády telefonu a ochranným krytem). takový flex je např
na ali. Ty náhradní šuplíčky pro karty jako hybridní inzeruje i ali, takže bych skoro se 100% jistotou tvrdil, že to tak je. Takže prodejce buď předpokládá, že chceš kombinaci 1SIM + 1SD naebo 2x SIM. Případně použití flexu/broušení a nebo poslední že o tom ví ***
vladodyno

#13 Příspěvek od vladodyno »

markoni
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od markoni »

Doufám že SIM typu nano se nemusí brousit jak to dělá típek na tomto videu https://www.youtube.com/watch?v=Zz_sLdIzJfM tak potom si pokazím SIM ať jdou do p*****e s takovou :twisted:
Kvicala_r

#15 Příspěvek od Kvicala_r »

Ne simku tam dostaneš "normální" tloušťky (pokud jio právě nechceš rvás společně s SD do hybrid slotu). Pokud ji ještě nemáš v těch zmenšených rozměrech jde původní vycvaknout speciálníma nůžkama nebo opatrně ostříhat. Nejrozumnější ale skočit za operátorem, ať Ti ji vymění - pak ta SIM je s nachystanýma prolisma a jen si vylomíš vyhovující velikost.
Přílohy
sim.jpg
sim.jpg
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“