Dnes jsem zavadil náhodou o prostřední tlačítko myši (pod kolečkem), a odkaz se tímto jedním kliknutím otevřel v novém panelu.
Jen Bůh ví, co dalšího ještě nevím
Moderátor: Moderátoři
Brozicek píše:Pokud chci nějaký odkaz (třeba v Seznam.cz) otevřít v novém panelu, až dosud jsem vždy použil pravé tlačítko myši a z roletky vybral "Otevřít odkaz v novém panelu".
Dnes jsem zavadil náhodou o prostřední tlačítko myši (pod kolečkem), a odkaz se tímto jedním kliknutím otevřel v novém panelu.
Jen Bůh ví, co dalšího ještě nevím.
Řeknu ti jen jedno. Když jsem si pořídil svůj první počítač, měl jsem u něj ještě hlodafce Mrdkošrot IntelliMouse jen se dvěma myšítkama. Časem jsem přešel na lepší krysu od HP s kolečkem. A stalo se mi to samý co tobě - že jsem po svislým zmáčknutí kolečka místo myšítka koukal jak bacil do apatyky na otevřenej odkaz v další záložce prohlížeče. Samozřejmě nebyl to Explodér, ale už tenkrát Opera - už si nevzpomenu, jestli v.8 nebo v.9, ale Opera to byla ... A že mi v tý době ještě nebylo ani 40 s tím souvisí asi jen tolik, že dřív jsem se k tomu skutečně neměl jak, kdy a kde dostat ... Takže se neděs, všecko je jednou poprvé. U nás s dřívějším ročníkem výroby tím spíš.Brozicek píše:Pokud chci nějaký odkaz (třeba v Seznam.cz) otevřít v novém panelu, až dosud jsem vždy použil pravé tlačítko myši a z roletky vybral "Otevřít odkaz v novém panelu".
Brozicek píše:Dnes jsem zavadil náhodou o prostřední tlačítko myši (pod kolečkem), a odkaz se tímto jedním kliknutím otevřel v novém panelu.
Nepochopil jsem, co by tato "návodka" měla dělat za parádu. Není to žertík?dred píše: ........- skús ešte - pravý klik (podrž) a potiahni myšou vľavo, vpravo, dolu (na čistej ploche) , dolu na odkaze.... že aká paráda ...
Brozicek píše:Nepochopil jsem, co by tato "návodka" měla dělat za parádu. Není to žertík?