Koupili byste tohle?

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
CZJKP1
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od CZJKP1 »

Proč nekoupíš bazarovaný GT-S5610 nebo GT-S5611.
Koukám na SBazar a jsou tam zajímavý nabídky.
nějaký dotykáč bych se asi z druhé ruky koupit bál, ale tento snad ne.

Mamka měla S5610 a byla s ním spokojená... A když seš spokojený i ty, tak co řešíš.
Měla ji po Nokii 6300. Ale stejně, ta nokie byla odolnější. Toto mělo hned na zádech oděrky.
Hydrawerk

#17 Příspěvek od Hydrawerk »

Nabídka tlačítkových mobilů je dnes mizerná. Zvážil bych Nokii 3310 (2017) nebo Nokii 230. Ideální nebudou. Ale něco lepšího se bude na českém trhu hledat blbě.
JiriTom

#18 Příspěvek od JiriTom »

CZJKP1 píše:nějaký dotykáč bych se asi z druhé ruky koupit bál

Paradoxně smartphone koupený z druhé ruky může být méně problémový než tlačítkový mobil, samozřejmě při koupi důkladně otestovat funkčnost všeho. Smartfouna lidi opatrují více, než levný tlačítkový, který nechají padat na zem běžně. A právě ty pády jsou základem budoucích problémů...
TAKJAN

#19 Příspěvek od TAKJAN »

Tome To nebylo foceno S 5610, ale nějakým starým krámem, taky samsungem.
Koupit 5610 v bazaru je asi nesmysl, když ten můj končí a to jsem se k němu slušně choval.
Nechci od hloupého telefonu nic navíc. Telefonovat, sms, mms ani ne, přehrávač audia, poznámky, záznamník, budík, kalkulačku, diktafon, kalendář, dobrý foťák, výzvánění dle skupin. To všechno Sko umí a není to snad nic nad rámec obyč. telefonu. Víc není potřeba.
Když není možno lepší foťák, tak vytáhnu stařičkou nokii, i když je nesnáším. Ta umí jen telefonovat, baterka vydrží měsíc a klídek.
termit256

#20 Příspěvek od termit256 »

TAKJAN píše:Nechci od hloupého telefonu nic navíc. Telefonovat, sms,..

A ted nasleduje sprska funkci :-)
To je presne co jsem rikal vyse.
Muj prvni mobil mel 2 radkovy displej a umel jen tyhle 2 veci, nic vic.
To byl hloupy telefon.

O nejakem MP3 nebo fotaku jsem si mohl nechat jen zdat. Kdyz se objevily prvni fotaky, prehravace apod, spousta lidi jako ty ted tvrdila ze jsou to kraviny a shanela stare kramy bez fotaku, uplne stejne jako ty budes za par let shanet nejaky "stary dobry" smartphone. Ale to si budem muset chvili pockat az smartphony nahradi zas neco noveho a vyrobci je prestanou vyrabet :-) Je to jen naprosto iracionalni strach z novych technologii maskovany nejruznejsimi vymluvami. Nic vic.
Artaban001

#21 Příspěvek od Artaban001 »

Sám používám na focení - i na rychlo - dotykáč - stejně jako na volání a SMS. Pak používám Nokii 8110 (nová verze) jako LTE WIFI hotspot. Jako bonus mám rádio, mizerný foťák a nějaký MP3 přehrávadlo. To za stejnou cenu, jako je originál přenosný wifi.
Použitelný fotoaparát měl naposledy z tlačítkových telefonu Samsung GT-S5611, dokonce mi přišel lepší, než u 5610, pak už následovaly levný webkamery v pouzdrech tlačítkových mobilů
Achab

#22 Příspěvek od Achab »

termit256 píše:Je to jen naprosto iracionalni strach z novych technologii maskovany nejruznejsimi vymluvami. Nic vic.

Je to jen naprosto logický zvyk nekupovat věci, které nepotřebuju ani nevyužiju. Opak nám vtlouká do hlavy marketing. Z nových technologií strach nemám, ale žádný smartphon nechci a nikdy potřebovat nebudu. Používám pouze volání, SMS vyjímečně. Za nezbytnou funkci považuju pouze telefonní seznam a hodiny, za užitečnou budík a některá vlastní nastavení (vyzvánění apod). Moje 10 let stará Nokia má na ten účel funkcí až nadbytečně.
termit256

#23 Příspěvek od termit256 »

Ale tak jo, ja se nehadam :-)
Ale i pri volani potesi napriklad blokovat prudice pomoci databazi typu nevolejte.cz nebo moznost zvetseni pisma pro blbe vidici lidi apod.
PeteBurns
Zablokován
Zablokován

#24 Příspěvek od PeteBurns »

Presne tak, nech mi nikto netvrdi, ze nevyuzije blokovanie hovorov, LED svetlo v noci, GPS, pripadne len WiFi ak nema mobilne data atd atd - ja naopak nevidim jediny dovod, preco dnes kupovat staru rachotinu bez funkcii ;)
termit256

#25 Příspěvek od termit256 »

Jo, led svetlo je skvela vec. Si clovek ani neuvedomi co vsechno na mobilu vlastne pouziva :-)
Achab

#26 Příspěvek od Achab »

Co kdo využije je věc uživatele, nic z výše jmenovaných funkcí nepotřebuju. Neznámá čísla neberu, jedině bych nějaký hovor čekal. Počítač mám na stole a venku internet nemusím mít. Stejně tak GPS a ostatní záležitosti pro mě zbytečné.
TAKJAN

#27 Příspěvek od TAKJAN »

Termite Ale to je dnes hloupý telefon. Co jsem vyjmenoval, je pár procent proti dotykáči, který může mít tisíce aplikací.
Navíc placku mám, viz vlákno o výdrži baterie. Ale prostě ho nosit nebudu, nechci patřit k těm, co přijdou, sednou si a čučí do toho.
A jak píše Achab, PC na stole je základ. Nechápu, jak někdo na těch smartech může třeba prohlížet net. Šílené. A data venku? A ještě krvavě platit? Nejsem manažer, který nepřežije hodinu bez mobilu.
TAKJAN

#28 Příspěvek od TAKJAN »

JiriTom

#29 Příspěvek od JiriTom »

TAKJAN

#30 Příspěvek od TAKJAN »

No, a teď je 10x levnější. A umí vše:-)
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“