Koupili byste tohle?
Moderátor: Moderátoři
Koukám na SBazar a jsou tam zajímavý nabídky.
nějaký dotykáč bych se asi z druhé ruky koupit bál, ale tento snad ne.
Mamka měla S5610 a byla s ním spokojená... A když seš spokojený i ty, tak co řešíš.
Měla ji po Nokii 6300. Ale stejně, ta nokie byla odolnější. Toto mělo hned na zádech oděrky.
CZJKP1 píše:nějaký dotykáč bych se asi z druhé ruky koupit bál
Paradoxně smartphone koupený z druhé ruky může být méně problémový než tlačítkový mobil, samozřejmě při koupi důkladně otestovat funkčnost všeho. Smartfouna lidi opatrují více, než levný tlačítkový, který nechají padat na zem běžně. A právě ty pády jsou základem budoucích problémů...
Koupit 5610 v bazaru je asi nesmysl, když ten můj končí a to jsem se k němu slušně choval.
Nechci od hloupého telefonu nic navíc. Telefonovat, sms, mms ani ne, přehrávač audia, poznámky, záznamník, budík, kalkulačku, diktafon, kalendář, dobrý foťák, výzvánění dle skupin. To všechno Sko umí a není to snad nic nad rámec obyč. telefonu. Víc není potřeba.
Když není možno lepší foťák, tak vytáhnu stařičkou nokii, i když je nesnáším. Ta umí jen telefonovat, baterka vydrží měsíc a klídek.
TAKJAN píše:Nechci od hloupého telefonu nic navíc. Telefonovat, sms,..
A ted nasleduje sprska funkci
To je presne co jsem rikal vyse.
Muj prvni mobil mel 2 radkovy displej a umel jen tyhle 2 veci, nic vic.
To byl hloupy telefon.
O nejakem MP3 nebo fotaku jsem si mohl nechat jen zdat. Kdyz se objevily prvni fotaky, prehravace apod, spousta lidi jako ty ted tvrdila ze jsou to kraviny a shanela stare kramy bez fotaku, uplne stejne jako ty budes za par let shanet nejaky "stary dobry" smartphone. Ale to si budem muset chvili pockat az smartphony nahradi zas neco noveho a vyrobci je prestanou vyrabet
- Artaban001
Použitelný fotoaparát měl naposledy z tlačítkových telefonu Samsung GT-S5611, dokonce mi přišel lepší, než u 5610, pak už následovaly levný webkamery v pouzdrech tlačítkových mobilů
termit256 píše:Je to jen naprosto iracionalni strach z novych technologii maskovany nejruznejsimi vymluvami. Nic vic.
Je to jen naprosto logický zvyk nekupovat věci, které nepotřebuju ani nevyužiju. Opak nám vtlouká do hlavy marketing. Z nových technologií strach nemám, ale žádný smartphon nechci a nikdy potřebovat nebudu. Používám pouze volání, SMS vyjímečně. Za nezbytnou funkci považuju pouze telefonní seznam a hodiny, za užitečnou budík a některá vlastní nastavení (vyzvánění apod). Moje 10 let stará Nokia má na ten účel funkcí až nadbytečně.
Navíc placku mám, viz vlákno o výdrži baterie. Ale prostě ho nosit nebudu, nechci patřit k těm, co přijdou, sednou si a čučí do toho.
A jak píše Achab, PC na stole je základ. Nechápu, jak někdo na těch smartech může třeba prohlížet net. Šílené. A data venku? A ještě krvavě platit? Nejsem manažer, který nepřežije hodinu bez mobilu.