Renault Clio II - divné chování přístrojové desky
Moderátor: Moderátoři
Čím to nakonec bylo? Mýlili se nakonec všichni, kdož hledali chybu v ABS, jeho řídící jednotce, snímačích, rychloměru... chyba byla v prodřeném kabelu k lambda sondě. A asi to není úplně netypická závada, neboť o této sondě se píše už na vstupním předávacím protokolu.
Takže pro příště, až budete hledat chybu rychloměru u Renaultu, tak to klidně může být i lambda sondou
Totéž mi dělal 4-Passat, dokud neodešla úplně. A za nějakých 35.000 jsem se raději naučil tankovat s předstihem do plna a jezdit bez světýlek a hejblátek. Taky to šlo. Dokonce jsem jednou málem umřel smíchy.
V Unhošti mně stopl elegantní mladík s malým synem v jedné a kanystrem v druhé ruce. Hned po pozdravu z něj vypadlo něco o Superbu a 🤐 předražené palubce...
Počítám že problém bude obdobný (italský vozy lautr totéž), jenom cenově trošku víc stravitelnější...
Teď by mne zajímalo, jestli mi někdo pomůže vysvětlit další záhadu u vozu Clio II. Dnes jsem fórum založil
rnbw píše:Na druhu stranu - cim je tam menej suciastok (cidiel), tym menej sa toho moze posrat.
Tohle je samozřejmě nejpravdivější a nejreálnější fakt. Jenže VĚK AUTOMOBILŮ (tedy strojů které měly karburátor, max. atmosférický motor s jednoduchým naftovým čerpadlem) jsou dávno pryč a instituce (i jednotlivci) ovládané dnešním režimem již autům násilně brání v přístupu na cesty.
Tudíž si zvykejte na ještě více součástek k Bastlení a na větší počty kurvítek v jednotlivých obchodech...