Přetečení čísla týdne
Moderátor: Moderátoři
- tomasjedno
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Mimochodem, vždycky jsem se strašně divil, proč si tam musím nastavovat čas sám, když to má GPS. A v této nové aplikaci mají konečně tlačítko "sync". Sice to neumí automaticky, ale na zmáčknutí se synchronizuje.
Je otázka, čím to tedy u TT je, že někomu čas jde a někomu nejde. Jestli je to bootloaderem, což je něco jako BIOS v počítači nebo tím navcore, které by se dalo přirovnat k win. Zkusit jiné navcore jde bez problému, to funguje při prostém překopírování a jde se vracet ke starší verzi bez problému. Horší je to s bootloaderem, tam se běžným způsobem nejde vrátit. Je potřeba starší verzi upravit tak aby se tvářila jako novější verze a stejně je to s rizikem, že se to nepovede a bude po navigaci. Přehrávání novějším bootloaderem také není bez rizika, že si to spolu nesedne a navigace padne.
Čím to ale doopravdy je, jsem se zatím nikde nedozvěděl. Ale jestli má někdo chuť něco zkoušet, rád si přečtu jeho poznatky.
Protože mám jen jednu, tak jsem stejně přistoupil k celkem riskantnímu přehrání bootloaderu vyšší verzí se kterou chodí všechny SD karty a SDHC karty do 16GB, větší jsem nezkoušel. Na ten bootloader bacha, pokud se nahraje špatná verze, nebo se nezadaří, je to obvykle konečná, down není možný.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
A kutilmile - nelituju tě
No co, nejde čas ale jinak maká zcela normálně, jen je zobrazeno za jak dlouho dojedu a na pozici v kolik hodin tam budu je 00:00.
Jestli TT umře, koupím si zase novej, navigace v mobilu u mě nemá šanci.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!