Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
V tohoto zařízení blbne osvit v kameře Je to někde okolo 50 cm od hlavice kamery. Protikus je pole s 5 měděnými kroužky na pevné podložce. K těm drátům nevím jak se dostat a jaky je spojeno ta část s tou kamerou a ochranou trubičkou co je navinuta na bubnu. Nevím jak na to. Nevíte prosím někdo jak na to. Děkuji
Obávám se, že celá hlavice s kamerou je z důvodu hermetičnosti konstruovaná jako nerozebíratelná a neopravitelná VÝMĚNNÁ jednotka - prostě kdyš se posere, musí se nahradit novou, aby byla dál garantovatelná hermetičnost a tím i odolnost v předpokládaným těžce agresivním pracovním prostředí.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
Kameru lze vyměnit ale když se zlomí kabel kousek od kamery tak se přece nebude měnit celé klubo kabelu který je uloženy v ochrané trubici. A že už se to jednou stalo a někdo to zkracoval. Ale servisák je teď na nějaký čas mimo republiku a je zakázka na záznam.
Je to zašroubované a zalepené epoxidem, rozebrat to silou po nahřátí jde, ale je to neskutečný opruz. Jednou jsem to na podobném modelu, pravděpodobně podle vzhledu komponent téhož výrobce dělal a kdyby to po mě někdo chtěl znovu, tak prchám, až se mi bude za patama prášit.
Krátce před tím, než se to rozbilo, tak to ještě fungovalo...