Avast prohlížeč

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Sandal

#16 Příspěvek od Sandal »

robo píše:Co mě u něj nějak štve že se čas od času firewall zeptá zda povolit přístup na sít aplikaci které jsem to povolil už několikrát.

To mi dělá Kasperskej taky, a asi se s tim dá těžko něco dělat :roll:
Lepší jednou ukázat, než desetkrát vysvětlovat :-)
robo

#17 Příspěvek od robo »

Jj dělají to app od MS a taky mám 10. Takže asi neřešitelné.
Celeron

#18 Příspěvek od Celeron »

Tak jsem založil toto vlákno s dotazem jak zabránit tomu hajzlovi aby mě lezl do počítače. A dozvídám se tu věci který mě vůbec nezajímají a s dotazem mají společnýho akorát to PC. :(
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Hubert_79 »

A nesere ti to tam ten CCleaner? Zkus ho preventivně vykopnout...
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
josef_novak

#20 Příspěvek od josef_novak »

Asi to nečetl od začátku :) , nebo schválně dělá divícího a zírajícího, protože jeho opěvované CeCéčko vlastní Avast a z ničeho nic se mu v PC objeví Avast Secure Browser, tohle by docvaklo snad každému :roll: Nasadí si veš do kožichu (pro jistotu: myšleno je CeCéčko) a na ostatní je zlý, že mu neporadí, jak ji dostat ven :lol: , protože veš se rozmnožuje.
CZJKP1
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od CZJKP1 »

Celeron píše:Tak jsem založil toto vlákno s dotazem jak zabránit tomu hajzlovi aby mě lezl do počítače. A dozvídám se tu věci který mě vůbec nezajímají a s dotazem mají společnýho akorát to PC. :(

Rada je jednoduchá. Použít jiný antivir. Třeba jeden ze zmíněných. Kaspersky, BitDefender, Eset.

Avast mi to dělal taky. Cpal buď Google Chrome nebo Avast Safezone. A dělal to hlavně když se aktualizoval Avast za novou, o celé číslo vyšší verzi a po restartu počítače to chtělo něco odkliknout, tak tam někde se muselo projít co odklikáváš a zrušit tam minimálně google chrome. A protože to odklikává každý bez přečtení hodi to tam svinstvo.
Mimochodem, když instaluješ Avast Free, sou tam funkce které běží 30 dní na odzkoušení.
Já dal tehdy volitelnou instalaci a nainstaloval jen Antivirový štít a bezplatné funkce a časem po aktualizaci na verzi o číslo vyšší nejen že mi to doinstalovalo Google Chrome, Avast SafeZone ale všechny ty funkce co jsou jen "demo", jako bych provedl standardní instalaci.

A myslím že si za toto na Avast někdo stěžoval a bylo to na vasestiznosti.cz, tak to tam zkus pohledat. Občas sleduji na co všechno si lidi stěžují.
:D
Milan_F

#22 Příspěvek od Milan_F »

CZJKP1 píše:A protože to odklikává každý bez přečtení, hodi to tam svinstvo.

To je přesně ono. Uživatelé si za to můžou sami. Nečtou ty "kecy" při instalaci a pak se diví. Dobře jim tak.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“