Celeron píše:Tak jsem založil toto vlákno s dotazem jak zabránit tomu hajzlovi aby mě lezl do počítače. A dozvídám se tu věci který mě vůbec nezajímají a s dotazem mají společnýho akorát to PC.

Rada je jednoduchá. Použít jiný antivir. Třeba jeden ze zmíněných. Kaspersky, BitDefender, Eset.
Avast mi to dělal taky. Cpal buď Google Chrome nebo Avast Safezone. A dělal to hlavně když se aktualizoval Avast za novou, o celé číslo vyšší verzi a po restartu počítače to chtělo něco odkliknout, tak tam někde se muselo projít co odklikáváš a zrušit tam minimálně google chrome. A protože to odklikává každý bez přečtení hodi to tam svinstvo.
Mimochodem, když instaluješ Avast Free, sou tam funkce které běží 30 dní na odzkoušení.
Já dal tehdy volitelnou instalaci a nainstaloval jen Antivirový štít a bezplatné funkce a časem po aktualizaci na verzi o číslo vyšší nejen že mi to doinstalovalo Google Chrome, Avast SafeZone ale všechny ty funkce co jsou jen "demo", jako bych provedl standardní instalaci.
A myslím že si za toto na Avast někdo stěžoval a bylo to na vasestiznosti.cz, tak to tam zkus pohledat. Občas sleduji na co všechno si lidi stěžují.