Zháňam poškodený NTB HP Pro Book 6550b pre náhradné
Moderátor: Moderátoři
- tiktak1953
Zháňam poškodený NTB HP Pro Book 6550b pre náhradné
- Ivan_Ryger
- Bydliště: Jára Cimrman- "Uppsala, Uppsala,... tam jsem taky nebyl"
Ak ste ho zohnali ako vyhodený, bez RAM, HDD a WiFi karty, s najväčšou pravdepodobnosťou z neho ktosi chcel vydolovať užitočné veci a zvyšok bol poškodený. Ak ste ho nadobudli od kohosi zadarmo, neinvestoval by som do toho ani peniaze ani čas, pretože by vás to mohlo mrzieť. Málokedy sa ľudia zbavujú dobrého počítača len-tak zadarmo.
Na mojom odišla grafická karta na základovej doske, prespájkovanie pomohlo, no odvtedy sa stále grafika prehrievala a hrozilo ďalšie odídenie, radšej som len zazálohoval dáta z neho a ďalej nepoužíval.
- tiktak1953
- tiktak1953
Po pripojeni klavesnici a pripojeni na adapter by mal nabehnut bios aj bez HDD.Adaptey mam opr.zopar,aj na 19V urcite jeden min.Neaky HDD mam tiez ,ten na zaciatok pripojit nemusim.Viac az zajtra ak stihnem.
---------------------------------------
16.5.19. Kedze nemam taky konektor ,nieco aby to bolo pevne tam prisposobit , je treba dost času.Nemohol by som sa pripojit adapterom na dva kontakty + a - konektoru baterky ,co by bolo jednoduksie a hlavne pevne pripojenie 19V.Mozno by to slo,len ktore piny su to treba vediet.Ohmetrom som neskusal najst kde je + a - 19V.na konektore bat.Mozno na scheme NTB by boli vyvody baterky oznacene.alebo to niekto vie .Na baterke to nieje napisane?
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
Můžu ti zabajvoko 60 Kč (nevím teď z hlavy úplně přesně) plus počta poslat redukce z klasickýho 2,5/5,5 na HPčkovej konektor, předpokládám je tam ten velkej s kolíkem. Esli máš nějakej generickej zdroj pro Aušus, Fuji apod., tak stačí tam prsknout tudle redukci. Nabídl bych i přímo Hpčkovej zdroj, ale zrovna nemám nazbyt, jde to furt na odbyt.
Upozorňuju, že spousta redukcí na trhu je zapojená pro Dell (kterej má stejný konektory, ale jinak pólovaný, navíc pro ně je ta redukce taky vlastně skoro nepoužitelná, alebrž zdroje v sobě mají šváb co kecá po I2C, takže naběhnou, ale zapřou baterku a mnohdy zatrotlí výkon) a ty tam nefungují. Mám skutečně funkční pro HPčko.
- tiktak1953