Sháním Mikrospínač do autorádia
Moderátor: Moderátoři
Sháním Mikrospínač do autorádia
- Přílohy
-
mikrospínač 1.jpg- (66.28 KiB) Staženo 115 x
-
mikrospínač.jpg- (156.05 KiB) Staženo 137 x
Na fotce třeba autorádio s CD značky Inspira (mikrospínače jsou skoro totožné, jen mají asi delší hmatník):
- Přílohy
-
uSpinace.jpg- (48.99 KiB) Staženo 162 x
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
ZVUK2000: výška hmatníku je 0.17mm. Je to piplačka to změřit.
V TME jsem prošel 29 podstránek a aby byl tak nízký jsem nenašel.
Pro klid a funkčnost autorádia jsem mikrospínač vypájel. Smontoval a výsledek mě nepotěšil. Všechna tlačítka fungovala, při zmáčknutí rádio pípne. Ale ten kodér. Hlasitost ok ale při zmáčknutí má vyběhnout na displeji nastavení zabarvení zvuku a pár dalších možností. A nic se neděje. Před odpájením funkce kodéru ok ale žádný mikrospínač nefungoval. Problém bude asi v tom "prokovu" od odpájeného mikrospínače. On to prokov nebude ale jen ploška z jedné a druhé strany a vývod mikrospínače a cín vykoná svoje. Mikrospínače jsou pájeny jen zespodu. Občas je z vrchu vidět trocha cínu ale spájený z obou stran to není.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Vacsinou boli kontakty zoxidovane, asi od nejakeho svinstva z vyroby. Kvapka Kontakt 60, chvilu pockat, oskrabat, utriet a zlozit. Vacsinou som to lepil sekundovym lepidlom, kedze to boli typy, kde bol plechovy vrch nasadeny na plastovych kolikoch a tie boli zatavene.